Drama dan pred kraj: Iva Grgurić doživela nervni slom, niko nije mogao da je smiri!

Autor:

Zadruga

10.07.2020

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Zadruzi" je uveliko u toku emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je prikazan snimak gde Ivana Šopić komentariše Ivu Grgurić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iva Grgurić

Voditelj Milan Milošević podigao je Ivu Grgurić.

- Ja imam osećaj da me Ivana mrzi. Stefan samo zbog nje skače na mene. Ja sam ga i pitala zašto je on toliko kivan na mene. Niti mu se petljam u vezu, niti bilo šta. Oni ne znaju šta je petljanje u vezu. Sve ono što je Ivana radila, dok smo mi bili zajedno, to je bilo petljanje u vezu. Da nema Filipa, videli biste vi šta je petljanje. Ona mene ogovara i vređa. Ja se svađam sa njom, a on skače na mene. Hoćeš da ga braniš (Filipu)?! Gde si bio kad mi je pretio? Mene je strah da dolazim u Beograd, jer mi je Stefan Karić pretio. Ja ne znam šta sam njemu napravila da mi on preti. Mene boli k*rac za njih - rekla je Iva.

- Kad sam ja tebi pretio da ću da te gepekujem? Ovo su krucijalne laži - rekao je Karić.

- Ja ga nisam branio. Pusti me da kažem. Kad se njih dve svađaju, ne treba ni on (Stefan) ni ja da se mešamo - rekao je Filip Đukić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iva Grgurić

- Ti si p*čka jedna s podbratkom, p*izda smrdljiva, bolje da si mu sipala "afričku šljivu" možda bi mu se digao na tebe - rekla je Ivana Šopić.

Nakon toga, za vreme reklama Iva Grgurić doživela je emotivni slom. Ona se posvađala sa svojim dečkom Filipom Đukićem.

- Pucam po šavovima, od mene su napravili budalu. Svi su pričali da ja pričam o njemu, nazivao me je stipsom. Na čemu ja potenciram? Ti treba da budeš uz mene, ne mogu više sama sve. Nemoj da mi se unosiš u facu, nemoj da mi se širiš ovde - vikala je uplakana Iva.

- Ti potenciraš na njemu. "Nemoguća ljubav", pa slikanje. U životu ti neću više videti - urlao je Filip Đukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading