Učesnica rijalitija raskrinkala Mensura i Marka: Obojica se foliraju zbog glasača i prvog mesta u Zadruzi!

Autor: Espreso.rs

Zadruga

10.07.2020

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona tvrdi da varaju narod!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur i Marko

Vesna Rivas je neko ko ima najveće iskustvo u rijalitijima na ovim prostorima. Već uveliko se raspravlja o tome da ko od dvojice glavnih favorita pobeđuje u trećoj sezoni "Zadruge" - Mensur Ajdarpašić ili Marko Miljković.

Vesna je ekskluzivno za Espreso.rs iznela svoje mišljenje o obojici i kakvu budućnost očekuje za glavne favorite za pobedu u "Zadruzi".

RepublikaFoto: instagram.com/rivasvesna
Vesna Rivas

- Ne sporim da Mensur ima i dobrih osobina, ali dečko je veliki dupljak, jedno misli, drugo radi, a treće već planira za svoje manipulacije. Vrlo kvarno i manipulatorski, okreće vodu na svoju vodenicu, izigravajuči veliku žrtvu, u svemu i svačemu. Ali napolju se već video taj scenario, kroz Dalilu, tako da te jeftine fore niti mu prave titulu pobednika niti ćemu otvoriti sutra napolju vrata posla. U ovoj godini četvorke, karmičke pravde, manipulatori nemaju šta dobro da očekuju. Ko će sutra da zaposli ili pravi kombinacije poslovne sa "ljudima suncokretima "? Niko! Takvi su već na spiskovima za otkaz. Tako da ja njemu ne vidim, kako god plasmanom prošao sad u "Zadruzi", neki profit napolju. Ne vole ljudi suncokrete, bar ne u ozbiljnim projektima i poslu. Dva, tri meseca će ga opsedati fanovi, prijatelji i ljubitelji rijalitija, a onda, bunar... A pošto je u osnovi prepotentan, pa još kad napolju oseti plodove "prepoznatljivosti", prvi će da grebe opet nazad, na TV, u rijaliti, jer je jedino tu "poznat i slavan". Ušla voda tv slave u uši, je*i ga. Može da radi ko maneken, biće nova gej muza i to je sve. Mada je u tom svetu već poznat i popularan. Jedan od hiljadu sličnih energija, bez harizme, plesaće par leta i to je to - iznela je Vesna svoju analizu o Mensuru.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur Ajdarpašić

Ona se potom osvrnula i na Ajdarpašićevog glavnog konkurenta.

- Marko je kulturan, obrazovan i vrlo "edukovan manipulator". On sad već tačno zna šta hoće u životu, šta neće, svestan je da mu curi ubrzano peščani sat da se proda dobro i skupo, i sve radi smišljeno, organizovano i mudro u tom pravcu. Ovo su mu zadnji, povoljni, medijski trzaji i zato grebe i šakom i kapom svaki sekund TV prostora. Baš za to sutra. Ako pobedi svoj ego, i lečenje kompleksa pojedinim porocima, ima za njega perspektive. On se neće smiriti, dok se "dobro ne uda". A sad su mu velike šanse, jer mnoge dobre, bogate i kulturne udavače, vrlo su zainteresovane za njega. Tu ne računam Lunu, jer ona u drugom tipu, treba da traži ono što može da smiri njen ego i potrebe. Njoj je potreban tip kao što ga je našla Aleksandra Subotić, i tad bi bila srećna. Marku je isto to potrebno ali u ženskom rodu. Bogata, zaljubljena udavača da ulaže u njegove Ideje - ispričala nam je Vesna.

Vesna je potom otkrila, ako mora da bira, koga od njih dvojicu bi pre poželela za pobednika "Zadruge".
RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Marko Miljković

- Ako trebam da glasam, između Marka i Mensura, u svakom slučaju moj glas bi išao Marku! - rekla nam je Vesna na kraju ovog razgovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading