Ovo je okidač svega: Prva Lunina ljubav je ostavila zbog njene najbolje drugarice, evo o čemu se radi!

Autor: Kurir.rs

Zadruga

09.07.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi psiholozi i psihijatri s kojima smo do sada pričali o ponašanju Lune Đogani pred kamerama u rijalitiju "Zadruga", bili su saglasni s tim da ona ima ozbiljne poremećaje izazvane teškim traumama i stresovima iz ranijeg perioda, a ključno je bilo odrastanje u disfunkcionalnoj porodici i činjenica da se je majka i otac prepustili samoj sebi kada je bila u pubertetu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

O svemu tome je i javno pričala u rijalitiju, navodeći da redovno posećuje stručna lica koji joj uz pomoć terapija lekovima, ali i seansama brisanjem trauma, pomažu da se oporavi.

Krenimo redom. Luna je od samog rođenja odrastala u disfunkcionalnoj porodici, što smo najbolje mogli da vidimo za vreme trajanja treće sezone "Zadruge" u kojoj su učestvovali ona, njena majka Anabela, otac Gagi i dečko Marko Miljković. Roditelji ove devojke nisu se libili da pred svima iznose najjezivije detalje iz svog braka, poput toga da je Gagi tukao Anabelu godinama, drogirao se i varao je. Sve to gledale su Luna i njena mlađa sestra Nina. Koliko je takav život bio mučan za decu, najbolje govori podatak da je Đoganijeva još kao devojčica obolela od alopecije (ćelavost) izazvane konstantnim i jakim stresovima.

Potom, u tinejdžerskim danima, kada su svakom detetu potrebni roditelji, Luna je ostala bez njihove pažnje. Gagi je koristio narkotike, a potom se odvikavao od poroka, pa je decu samo povremeno viđao. S druge strane, Anabela je upoznala Andreja Atijasa i otišla da živi kod njega u Sarajevo zajedno sa mlađom ćerkom, a Luna nije htela da im se pridruži. Želela je da ostane u Beogradu jer je bila ludu zaljubljena u prvu tinejdžersku ljubav. Njihova veza završila se neslavno, o čemu je ona pričala nedavno u "Zadruzi":

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Moja prva ljubav se zvao Luka. Živela sam sa njim u stanu. Ja sam izašla u jednu piceriju sa drugaricom i još nekoliko parova je bilo tu. On je išao do toaleta, a nije ga bilo pola sata. Moja drugarica mi kaže kako ga je videla i da je sa njim otišla jedna devojka i da odem da proverim. Ja udem u ženski veče i tamo nema nikoga, ja uđem u muški i vidim njih dvoje kako se ljube na vece šolji. Ja otrčim kući, zatvorila sam se u sobu. Onda je on došao na vrata i počeo da udara na vrata, da udara, da viče "nije kao što ti misliš". Pravdao se da ga ona zvala i slala mu poruke i ja sam prešla preko toga i nakon pet meseci saznam da su se opet viđali i to je to.

Po Anabelinom povratku u Beograd, Luna je nastavila život sa majkom, ali očigledno da nije bilo šanse da se sastavi potrebna nit u njenom sazrevanju. Sa već opisanim traumama i iskrivljenom slikom o životu, postala je učesnik prve sezone Zadruge. I tu je počelo njeno javno srozavanje. Zaljubila se u oženjenog Slobu Radanovića, ne mareći za to što njegova žena gleda kako se njih dvoje ljube i imaju seks nekoliko metara dalje od nje. Anabela i Gagi su je posle raskida vodili kod psihijatra, ali turbulencije su se nastavile. Neuspeh na estradi obeshrabrio je Lunu i ponovo je morala da uđe u rijaliti, gde je bio i njen otac Gagi, kao i momak Marko Miljković. Brzo su počela previranja i nesuglasice za koje su njih troje krivili Anebelu. Zbog toga je Atijasova ušla u "Zadrugu" i zaratila s njima na krv i nož. Zbog veze sa Miljkovićem nekoliko puta se javno odrekla ćerke, pa je njihov odnos duboku poljuljan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jedan od Luninih nervnih slomova...

Luna je prošle nedelje napustila "Zadrugu", bez jasnog plana čime će se baviti jer, izvesno je, u muzici nema šta da traži. Za sada je s Markom, ali pitanje je hoće li ta veza opstati, jer su već raskidali, a Anabela čini sve da ih rastavi, tako da se traume nastavljaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miljan

10.07.2020 11:00

Kakva prva ljubav. Ko zna koja ljubav po redu. Rekorderka.

Ljubica

10.07.2020 18:34

I drugi su ovo preživljavali ali je očigledno da joj je nasledni faktor uticao