Želim joj svu sreću: Sloba otkrio šta misli o Anabeli nakon što je sinoć plakala i molila ga za oproštaj!

Autor:

Zadruga

08.07.2020

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikome ništa ne zamera!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba i Anabela

Prethodne noći u rijalitiju "Zadruga" održana je poslednja žurka u ovoj sezoni, a kao muzički gosti zadrugare su zabavljali Slobodan Sloba Radanović i Katarina Živković.

Slobin dolazak su gledaoci željno iščekivali, najviše zbog toga što su se svi pitali kako će reagovati Anabela Atijas, Marko Miljković i Gagi Đogani. Ono što niko nije očekivao jeste da će Anabela prići Slobi, kako bi mu se izvinila. Podsetimo, Anabela i Sloba imali su turbulentan odnos zbog njegove veze sa Lunom Đogani u prvoj sezoni "Zadruge".

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Sloba Radanović

Mediji su kontaktirali Slobu kako bi saznali kako se proveo na žurki, ali i kako je reagovao na Anabelino izvinjenje.

- Super sam se proveo, drago mi je da smo napravili lepu žurku, rekao bih da su svi bili pozitivni i dobro raspoloženi - rekao je Sloba, pa nastavio:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

- Nisam uopšte razmišljao pre nastupa šta će se tamo događati, tako da ništa nisam ni očekivao. Ukoliko je ona tim potezom skinula neki teret sa svog srca, drago mi je. Što se mene tiče, ja nikada nikome nisam ništa ni zamerao i želim im svu sreću. Gagiju sam se, kao i svima koji su bili u blizini, javio i kada sam došao i na kraju, što je i normalno - zaključio je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žiža

08.07.2020 15:19

Njoj želi svu sreću a svoju bivšu suprugu Kiju ogovara svuda gde stigne. Lažov notorni.