BOMBA! Luna i Sloba stižu u Šimanovce! Zadrugari ni ne slute šta ih čeka: Produkcija ima PAKLENI PLAN za njih!

Autor: Informer

Zadruga

07.07.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što su i gledaoci navikli utorkom veče na televiziji Pink se emituje emisija zabavnog karaktera "Amidži šou" čiji je domaćin Ognjen Amidžić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba i Luna

On će u novoj emisiji ugostiti pobednicu druge sezone "Zadruge" i pevačicu Lunu Đogani koja je nedavno napustila Belu kuću. Đoganijeva je najavila privremeno povlačenje sa javne scene, uspela je da razreši nesuglasice sa familijom Đogani, te se može pretpostaviti da će o svemu tome i pričati u narednoj emisiji.

Pored Lune, u studiju će biti jedna od najboljih prijateljica Kristine Kije Kockar, Katarina Živković. Popularna pevačica već četiri meseca ne nastupa, ali je ovaj period iskoristila da obraduje svoje fanove novom pesmom, “Ne javljajte”. Ona će posle emisije uću u Zadrugu zajedno sa Slobom Radanovićem kako bi napravili ludu atmosferu na žurki.

Ovo će biti jedna od retkih situaciju u kojima će se nekadašnji ljubavnici naći na istom mestu, a da li će do susreta doći, ostaje da nagađamo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milutin

07.07.2020 20:03

Nije to pakleni plan. To je ljubavni plan.

Aca

08.07.2020 09:38

Ljubi ga majka Anabela.