Jelena Pešić isprozivala Mimu: KU**ETINO ŠIZOFRENA, GLUMIŠ BUDALU!

Autor: I. K.

Zadruga

07.07.2020

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Pešić i Mima Živković ponovo nisu uspele da nađu zajednički jezik, te su ušle u novu raspravu propraćenu sočnim uvredama. Netrpeljivost između zadrugarki traje već duži vremenski period. Pešićeva je prva počela raspravu jer je bila isprovocirana Miminim oprečnim stavovima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Pešić

- Ja te nisam nazvala kurvom, već kurvetinom. Rekla sam da si bolesna. Bolje ti je da ćutiš da te ne sačekam kao Milicu Kemez. Sećam se dobro šta si mi pričala. Glumiš budalu ovde. Ti radiš sve kao da si šizofrena. Neću da iznosim mišljenje o svakom, moje mišljenje je skupo - samouvereno je odbrusila. 

Mima: Glumiš sveticu, a gora si od svih zadrugarki zajedno

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mima Živković

Jelena, te dobila hladan tuš od Živkovićke, koja joj nije ostala dužna:

- To je tvoje mišljenje, smešna si, Jelena. Ti si pod stresom, nervozna si. Jedeš cigare koliko si nervozna. Folirant si i to opasan. Svaki tvoj potez je unapred smišljen i glumiš sveticu, a gora si od svih zadrugarki zajedno. Alkoholičarka si i teški manipulator.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading