Koraćeva izašla iz "Zadruge", pa oplela po Marinkovićki: MAJA JE FOLIRANTKINJA KOJA PLAČE BEZ SUZA!

Autor: Republika

Zadruga

07.07.2020

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać ispala je preksinoć iz rijalitija, pa je tokom gostovanja u studiju iznela pregršt pikantnih detalja u vezi sa cimerima iz Bele kuće.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

Voditelj Dragan Marinković Maca objasnio je pravila igre, a na kraju borbe Koraćeva je pobedila u duelu i samim tim su joj se duplirali SMS glasovi. Tara je odnela 82 odsto glasova, dok je Ana sa 18 odsto SMS glasova napustila "Zadrugu". Ona je posle duela stigla u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, gde ju je sačekao verenik David Dragojević. Nakon što se izljubila sa dečkom, starleta je počela da priča o dešavanjima na imanju u Šimanovcima.

- Odlično sam, naspavala sam se. U kući je preozbiljan haos, svi su poludeli, nisu normalni. Stanje je alarmantno i vidi se da niko više ne može tamo ni dana da izdrži. Ljudi su prsli, posebno devojke. Vidite primer Maje Marinković i njeno ponašanje. Na šta ono liči - počela je Koraćeva, koja je u nastavku iznela teoriju u vezi sa starletom i pevačicom u pokušaju. Nije štedela reči i nije je bilo briga da li će joj ona zameriti:

Ona mi je odvratna! Ponaša se kao mlađa sestra Miljane Kulić, iskrena je bila Ana

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

- Ona nema suza, Maja sve to namerno radi. Folira se u svemu i glumata. U životu nisam videla takvo foliranje, nema suza, posle tri sekunde se smeje, ona mu prebacuje stvari koje ne postoje. Drami, plače, štipa ga, udara, ona sve radi namerno, odvratna mi je, kao mlađa sestra Miljane Kulić, moram da kažem. Kada bi je Janjuš ostavio, napravila bi mu pakao unutra. On nju voli, ali ne sme da je ostavi jer bi mu pravila haos. Ona nije jedina devojka, to većina devojaka radi, rekla sam Dragani, gde su to videle, da se penju na kavez. Ne znam šta da mi David uradi, nikad ne bih ništa lomila, naudila sebi, ako ne ide, ne ide... Maja ne poštuje dovoljno oca. Ona je poludela kad je igrao na žurki sa Jelenom i Milicom, tada je pukla i rekla da će sve reći.

Ana se zatim dotakla i veze Filipa Đukića i Ive Grgurić, koja je poslednjih mesec dana više nego turbulentna:

- Sa Ivom sam se družila u poslednje vreme, žao mi je što se nismo družile više, prijatna je devojka. Kaže mi da joj Filip zabrani da komentariše Stefana, a onda joj kaže: "Zašto nisi komentarisala, zašto ga nisi vređala kad je on mene vređao." Filip se baš zaljubio i Iva je, ali je on postao ljubomoran, pa joj posle zamera gde je gledala. Mislim da se i Iva zagrejala. Ona gleda da li on pije, špijunirala ga je, stalo joj je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading