OTVORILA NALOG NA SAJTU ZA ODRASLE! Bivša zadrugarka mlati pare kao od šale!

Autor: Slobodaonline.rs, Republika

Zadruga

06.07.2020

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ja sam zaradila 1000 dolara nakon samo dva dana rada, tako da se može živeti od ovog posla ako ulažete u sebe", otkrila je Maca Diskrecija, nekadašnja zvezda rijalitija "Parovi" i "Zadruga" koja je otvorila nalog na jednom sajtu za odrasle na kom pratioci izdvajaju određenu sumu novca ne bi li na mesečnom nivou imali pristup njenim obnaženim, necenzurisanim fotografijama i snimcima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Foto: Ilustracija

- Ne bi snimala film za odrasle jer su moji roditelji živi, ne bih želela da se brukam. Uskoro planiram brak, a dečko mi je jako ljubomoran, tako da to nije moguće, jedva mi dopušta i ovo - dodala je Senada.

Podsetimo, u toku jučerašnjeg dana je zbog ovog naloga zaratila sa nekadašnjom cimerkom iz rijalitija "Parovi" - Avom Karabatić, koja, takođe, poseduje profil na spomenutoj društvenoj mreži.

- Uvek si bila ljubomorna na mene, i uvek ćeš ostati mala seljančica, to sam ti rekla i u rijalitiju, to ti kažem i tu! Na profilu uopšte nemaš plavu kvačicu, toliko o tvojoj profesionalnosti. Ja na svom profilu objavljujem sve slike, i sa cenzurom i bez cenzure, pa čak i selfije jer me toliko ljudi prati jer sam lepa, ne samo zbog s**a i g****a. Ne brini, evo ti reklama, možda ti dođu ljudi! Zapratite svi našu Macu Diskreciju, ima odlične slike, link joj je u opisu profila! - poručila je Ava putem društvenih mreža, na šta joj je Nurkićeva odgovorila: "Popij lekove koje piješ, Ava, redovno jer ti se znoje ruke. Mnogo si lepa sa posudama za kravu!"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading