Neće smeti Takiju na oči: Sad su svi u Zadruzi videli se*s Maje i Janjuša!

Autor:

Zadruga

05.07.2020

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Zadruzi" su danas puštene i uspomene zadrugarke Maje Marinković koja je u emotivnoj vezi sa oženjenim cimerom Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

Osim fotografija sa roditeljima, Maja je imala priliku da vidi i kako su izgledale vrele akcije Janjuša i nje.

Maja se postidela, ali i smeškala dok je gledala kako izgledaju Janjuševi i njeni odnosi. Zatim je Marinkovićeva izjavila, nakon uspomena, da voli Janjuša i da to radi samo zbog ljubavi. Janjuš je onda imao izlaganje i rekao kako se plaši susreta sa ženom, taštom, ali i Majinim ocem Takijem, pa istakao da Maja mora da se promeni.

RepublikaFoto: twitter.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš u akciji

- Najviše sam se obradovala kada sam videla Takija, svoju porodicu... Dobro, tu su uspomene i sa Markom i sa Janjušem, tu su i moje drugarice, ali naravno obradovala sam se najviše tati. Da, videla sam i mamu. I mami sam se obradovala. Baš mi je sinoć bilo u glavi kada ga je Đekson spomenuo, ja sam bila toliko zbunjena ga da nisam pitala kako je tata. Ovom prilikom pozravljam tatu, jedva čekam da ga vidim, znam da je malo ljut na mene, ali tako je, kako je - rekla je Maja.

- Pa dobro, ja stojim iza toga. Ja da ne volim Janjuša, ne bih dozvolila takve stvari. To se desilo. Da li je ispravno ili nije, to je drugo pitanje. Tako je, kako je - govorila je Maja o Janjušu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš

- Nisam se zbunio. Da se nismo zavoleli i da nisu bile te emocije, to se ne bi desilo. Tako je, kako je. Jeste da je na ružan način, ali tako je. Ne možemo da pobegnemo od toga, ali na kraju krajeva moramo da prihvatimo. Ja nju da ne volim, ja ne bih ovo radio s njom. Razgovaraću i s Takijem kada izađem... Iskreno, nije trebalo da dođe do ovih svađa. Ona mora da se promeni, ako bude sa mnom. Mora neke stvari koje mora da promeni - pričao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading