(FOTO) ISPLIVALA FOTKA IZ KREVETA! Orozović potpuno nag apsolutno OTKRIO SVE! Usijale se društvene mreže!

Autor:

Zadruga

05.07.2020

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar Nikola Orozović već mesecima unazad pravi opštu pometnju među zadrugarima, ali i gledaocima zbog svog ponašanja, načinu govora, ali i intrigantnim pričama koje kruže oko njega.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Nikola Orozović

Setimo se da je Mirko Gavrić izneo niz tvrdnji o Orozovićevim intimnim odnosima, o kojima se i on sam poveravao ostalim cimerima. Od toga da voli grublji s*ks, pa sve do fantazija koje je upražnjavao.

Međutim, odnos koji je dodatno vinuo Nikolu među bolje plasirane takmičare rijalitija ,,Zadruga 3" svakako je njegova relacija sa Branislavom Radonićem Brendonom. Iako njih dvojica trenutno nemaju dobar odnos, i dalje je tema o kojoj se polemiše kako za crnim stolom, tako i van njega.

Nikolin ljubavni život i dalje je enigma svim zadrugarima, a na njegovom Instagram profilu mogu se videti obnažene fotografije, među kojima je jedna iz kreveta, na kojoj Orozović pozira ispred ogledala sa zagrljenim jastukom između nogu i razbacanom posteljinom svuda oko njega

U nastavku teksta pogledajte kako izgleda fotografija iz kreveta, a sami prosudite da li je ta slika nastala nakon neke vrele akcije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orozović Nikola ® (@orozovic_nikola) on Sep 19, 2017 at 10:30am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading