VIŠE NE ŽELI DA ĆUTI! Miljković progovorio o svom odnosu sa Lunom!

Autor:

Zadruga

05.07.2020

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vezi Marka Miljkovića i Lune Đogani jedan od najvećih problema uvek je bio to što joj on ne pruža dovoljno pažnje, koliko bi ona želela, o čemu je zadrugar otvoreno govorio u „Magazinu in“.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna

Marko je Sanji priznao da se umorio od ugađanja.

- Ima malo ugađanja, bravo! Dosta su devojke željne pažnje tamo, treba im više pažnje zato što taj zatvoren prostor... Nemaju sve što požele i onda mi moramo da nadomestimo to – rekao je Marko, sa kojim je saglasan bio i Mensur Ajdarpašić.

- A kad im daš previše, onda im ne valja! Dosta mi se često učini – kad imaju dosta onoga što žele, postane im posle određenog vremenskog perioda neinteresantno. I onda, kad izgube to nešto što vole i što su imale, onda žale za tim.

Sa Sanjinom konstatacijom da ženama nikako udovoljiti bio je saglasan i Miljković,koji se požalio na problem koji ima sa Lunom.Kad krene: “Ti mene ne voliš, ti meni ne pružaš pažnju“ meni nije dobro, meni kuva! A ja dao sve od sebe! Ja ne mogu, stvarno, ja generalno nisam neki romantik da joj ugađam specijalno nešto, to sam u startu rekao i objasnio... A onda kad krene tako, meni kuva i nije mi dobro, posvađamo se. Sve će to biti super kada izađemo, kada smo izašli posle „Zadruge 2“ sve je došlo u normalu, ali dok smo tamo... Svašta fali, pogotovo devojci kao što je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Avram

05.07.2020 10:35

Luni treba Marko da bude poslušan kao David.