Ivana Vrbaški uplašena za ćerkin život: Mensur će Mini prerezati grkljan!

Autor:

Zadruga

04.07.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić ne prestaju da iznenađuju javnost svojim ponašanjem, a pre neko veče su zadrugarima pušteni snimci njihovih prošlonedeljnih svađa nakon kojih su svi ostali u šoku jer su videli šta sve starleta proživljava pored dečka, a prvi put se umešala i Ivana Vrbaški, te javno priznala da je uplašena za ćerkin život.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ivana Vrbaški

Naime, nakon snimka u kojoj je prikazano nasilje između Mine i Mensura svi su sa gađenjem komentarisali ovu situaciju, nazvavši Crnogorca psihopatom i bolesnikom, a oglasila se i Minina majka, te je priznala da je vidno tužna i uzrujana zbog svega što se dešava njenoj miljenici.

- Šta reći. Ima boga, kojeg on svaki dan psuje, pa će imati ćerku jednog dana. To mu od srca želim! Majčine suze su najgore i to je sve što imam da kažem. Uplašena sam za ćerku, ovo nije normalno što se dešava - rekla je Ivana.

Kako dalje saznajemo, starletinoj mami je pozlilo nakon što je videla kako se Mensur iživljava nad njenom ćerkom, te kako je maltretira, pa je za naš list progovorila komšinica Ivane Vrbaški koja je želela da ostane anonimna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Mensur

- Ivana je strašno loše. Nijedna majka ne bi mogla da istrpi da joj neko maltretira ćerku, kao što to Mensur radi. Zajedno smo gledale te snimke. Tresla se od muke i ovim rečima mi je rekla: "Je l' ti vidiš šta joj radi? Prerezaće joj grkljan, je l' vidiš koliki je bes u njegovim očima? On nju mrzi, a ona je preplašena. Ovo više nije moja ćerka." Ja sam je tešila koliko sam mogla. Podsetila sam je na sve ono što je pričao njihov rođak. Da se Mensurov otac ubio zbog nemaštine. Majka mu je otišla u Švajcarsku, navodno da radi, međutim, tamo se bavila najstarijim zanatom. Ostali su sami on i brat i obojica su vrlo problematični. Ne znam kakav je pakao čeka kada izađe, ali što kaže Ivana, samu sa njim je neće ostavljati.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela: Mina će završiti u crnoj hronici

Svi zadrugari, pa i Anabela, bili su zatečeni Mensurovim nasiljem nad Minom, pa je Atijasova iznela svoje mišljenje.

- Želudac mi se prevrće, vrti mi se u glavi. Nije mi dobro. Osuđujem i Minu što pristaje na ovo. Ako je ovo ljubav, ako misliš da će ikada da bude bolje... Ovo je za instituciju. Trebalo bi da reaguju institucije, da se njoj ukaže pomoć. Ovo: "Ubij kurvu, gazi kurvu." Mina, završićeš u crnoj hronici - rekla je Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miloš

06.07.2020 21:59

I treba da se zabrine.