NIJE BIO REČIT: Čolak se oglasio povodom napada na Ivanu Krunić!

Autor: pink.rs

Zadruga

03.07.2020

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon vesti da su kasno sinoć u Beogradu napadnuti bivši učesnici "Zadruge" Ivana Krunić i Filip Reljić, na kog su za sada nepoznati počinioci čak i fizički nasrnuli i naneli mu lakše telesne povrede, oglasio se Bane Čolak, Ivanin bivši dečko.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane i Ivana

Čolak kaže da je u šoku zbog svega što se desilo Filipu i Ivani, kojoj uprkos tome što nisu u dobrim odnosima, posle sinoćnjeg incidenta pruža podršku.

- Žao mi je zbog toga što se desilo, stvarno... Nemam komentar. Ivana ima moju podršku - bilo je sve što je Bane imao da kaže ovim povodom.

Podsećanja radi, Ivana se još uvek nije oglašavala, dok Filip, koji je prošao sa povredama, nije želeo da otkriva pojedinosti incidenta, zbog krivične prijave koju je podneo.

- U šoku sam. Prijavili smo policiji, sada idem da podnesem krivičnu prijavu. U konsultaciji sa advokatom mi je rečeno da pre suđenja ne smem ništa da pričam - kratko je izjavio Reljić, koji nije želeo da kaže kako je došlo do ove nemile situacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading