(VIDEO) DETALJI KOJE NIKO NIJE ZNAO! SVE SMIŠLJENO NAPAKOVALA SINIŠI?! Dragana iz hotela zajedno sa Edom gledala kako joj muž obija stan!

Autor:

Zadruga

02.07.2020

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar i Edis Fetić prisetili su se putovanja na Ohrid, te momenta kada su i kako saznali da njen još uvek zakoniti suprug obija njen stan.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Siniša, Dragana i Edo

- Zamisli, mi ulazimo u hotel, a njoj ovaj (Siniša Dragutinović) obija stan, a ona stavila kamere i signal joj javlja. I mi gledamo na telefonu kako ovaj obija - pričao je Edis.

- Meni su rekli da kad mi obijaju stan može da zvoni alarm, ali su mi rekli da je bolje ne to, nego da mi zvoni telefon i ja uđem da vidim kamere i vidim mrak. Pozovem ga ja i pitam ga: 'Šta radiš', on kao: 'Ništa'. Opet uđem u kamere vidim da oni sve iznose. Trebalo im je 12 sati. I sad da li da se vratimo, ili ne - prepričavala je, zatim, Mitrova. 

RepublikaFoto: Printscreen

- Koja je to tenzija bila... Više je bila na telefonu nego ovako. Policija, ima nalog, nema nalog, novinari... - nastavio je Fetić.

- Uvek sam govorila: 'Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje' i tako će i biti - zaključila je Mitrova. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žarko

03.07.2020 08:50

Sve više se otkriva koliko su Dragana i Edo pokvarene osobe.