(FOTO) POTVRDILA! Stanija ulazi u Zadrugu: Evo šta je rekla pred ulazak!

Autor:

Zadruga

30.06.2020

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored novih učesnika i mnogi stari učesnici rijalitija “Zadruga” naći će se od septembra u četvrtoj sezoni pomenutog rijaliti programa.

RepublikaFoto: instagram.com/ stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević

Pored Mikija Đuričića i Kristijana Kikija Golubovića koji su potpisali ugovor za ulazak sa čelnicima ružičaste televizije, ostaje veliko pitanje ko će se još naći na poznatom imanju u Šimanovcima.

Starleta Stanija Dobrojević, koja je bila učesnica u drugoj sezoni “Zadruge”, podgrejala je priče o svom ulasku i u četvrtu sezonu današnjom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Ona je danas posetila Pink televiziju , što je zabeležila i kamerom svog telefona, dok je u opisu samo kratko napisala: “Kod Velike šefice na razgovor”. Ovo je bilo dovoljno da potvrdi sumnje da ćemo je od septembra gledati na malim ekranima, i to zajedno sa Kristijanom Golubovićem.

Da podsetimo, Kristijan i Stanija bili su nerazdvojni na “Farmi” 6, a mnogi idalje sumnjaju da je među njima bilo nečeg više od prijateljstva, bar ako je sudeći po vrelim kadrovima. Po završetku “Farme” njih dvoje nisu bili u sjajnim odnosima, a starleta je čak priznala i da joj je Kristijan tražio polovinu prve nagrade, što mu je ona i dala.

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading