(FOTO) PREVESLALA SVE: Mina Vrbaški uradila nešto nedopustivo, kamere sve zabeležile!

Autor:

Zadruga

29.06.2020

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verni pratioci rijaliti formata "Zadruga" gledaju ovaj program 24/7, pa nije ni čudo što nijedan momenat ne može da im promakne.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

Ovog puta, zadrugarka je uhvaćena kako krši jedno od osnovnih pravila.

Mina Vrbaški je čuvši obaveštenje da je stiglo pismo, uredno sela za sto da sačeka ostale i vođu kako bi se pismo pročitalo.

Međutim, ona je primetila da se nazire šta piše u pismu Velikog šefa-konkretno je obaveštenje bilo da je frizerski salon otvoren, pa ga je na kvarno pročitala i skočila kao oparena, a da nije ni sačekala da se pismo pročita pred svima, jer ga je sama pročitala i tako "preveslala" ostale kako ne bi čekala u redu za frizuru.

Foto: instagram.com/printscreen
O ovoj situaciji svi bruje

Jedno od osnovnih pravila Zadruge je da se sačeka da se pročita pismo, a da to niko ne sme da uradi osim vođe, a na klipu se jasno vidi da se Mina oglušila na to pravilo, iako je već treću sezonu u ovom formatu, pa je vrlo dobro obaveštena šta se sme, a šta ne.

Fanovi su burno reagovali, pa je i častili raznim nadimcima, a kako vama deluje?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading