(VIDEO) Potresno! Karić ne može da se sastavi nakon što je ovo ugledao na ekranu: Zadrugar u totalnom kolapsu!

Autor:

Zadruga

28.06.2020

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar Stefan Karić ponovo je prolio teške muške suze kada je video uspomene sa preminulom misicom Dijanom Milojković, a pored akltuelne devojke Ivane Šopić nije se libio da kaže da ljubav sa Dijanom smatra ljubavlju svog života.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić

- Pogodile su me slike, to je bila prava ljubav, koja se samo jednom desi. Meni se desilo tada, nažalost završilo se kako se završilo. Videli ste moju porodicu i ljude zbog kojih živim - jedva je izustio Karić.

Luna Đogani istakla je da je uvek preemotivna kada je priča Dijane i Stefana u pitanju, pa je iznela zbog čega strahuje.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Stefan i Dijana

- Uvek se rasplačem na pomen njihove ljubavi. Saznala sam da je Dijana imala taj virus koji ja imam sada, tako je sve počelo. Daleko bilo da ja strahujem od tog ishoda, ali potreslo me je. Ta devojka budi nešto u meni, svaki put u meni budi da se rasplačem. Nešto ima u njoj, anđeo! Kada je otišla, plakala sam kao da mi je rod - govorila je Luna.

Detaljnije u prilogu u nastavku teksta:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading