Pešićka neviđeno provocirala Đoganijevu u emisiji: Izjavila nešto frapantno, Srbija ne veruje šta čuje!

Autor:

Zadruga

27.06.2020

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Magazin In", autorke i voditeljke Sanje Marinković, gošće danas su zadrugarke, Anabela Atijas, Luna Đogani, Maja Marinković, Jelena Pešić, Iva Grgurić i Ana Korać.

RepublikaFoto: youtube.com/magazinin
Sanja Marinković

One su progovorile o svojim porodičnim odnosima, kao i o trenutnom emotivnom stanju.

Nakon emotivne ispovesti Anabele Atijas koja je otkrila da nosi sa sobom velike traume, jer ju je majka ostavila kako bi se posvetila sebi i svojoj sreći, na red je došla Jelena Pešić koja je rekla nešto što se nije dopalo zadrugarkama. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Pešić

- Mene su svi momci želeli u "Zadruzi", a ja im nisam dala zeleno svetlo i zbog toga su se okrenuli drugim ukućankama - rekla je Pešićeva, a sudeći po izrazu lica Lune Đogani koja je sedela pored nje, to joj se nije dopalo. Podsećamo da je Jelena bila veoma bliska sa Markom Miljkovićem, pre Luninog ulaska u rijaliti. Đoganijeva je svojim ulaskom prekinula romnasu između Jelene i Marka. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Jelena

- Ne mogu da kažem da me svi žele, ali osamdeset posto muškaraca bi želelo da bude pored mene - rekla je Pešićeva i dalje samouverena. 

- Zbog toga i mislim da me mnoge ukućanke ne vole, to im je bolna tačka - rekal je Pešićeva, za koju je Sanja Marinković primetila da izgleda daleko bolje nego na početku rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena i Luna

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mina

28.06.2020 09:44

E sad mi se zvanicno povraca od ove vecito trece jelene pesic, tetka milica je zastitila.kao belog medveda daje informacije, ne pokazuje sta radi, ne postavlja pitanja pa se uzdigla, kad izadje napolje pojesce je realnost