Zahuktava se pred finale! Anabela napravila ozbiljnu pometnju oko Mensura: Zadrugari pred nervnim slomovima!

Autor:

Zadruga

27.06.2020

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku jučerašnje "Igre istine" Anabela Atijas uputila je zanimljivo pitanje Lepom Mići.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur Ajdarpašić

- Mićo, ja imam neki utisak, a mislim da se to negde sluti da je Mensur jedan od najvećih favorita i ja mu iskreno želim to od srca, šta misliš kome to najteže pada u kući?

- Da li je pobednik, to ćemo videti, to se ne zna, ali je u krugu ozbiljnih favorita, to se vidi kada ode u izolaciju, a narod je jedini koji sudi. Mnogi sada oko Mensura skaču i prikazuju se kao neki kojima je zaista drago, ali mu oni nisu prijatelji. Ja sam čovek koji je surov, možda nekad nisam realan i koji greši, ali pamtim šta je rečeno za nekog uz koga si. Mensur je ovde bio u početku sa većinom loše, kao i sa Minom sa kojom je ušao u vezu, sa Ivanom i Jelenom, one su ga branile. Sebe ću izostaviti, jer sada pričam o tome. Sećam se kad je Mensur udario Baneta, to je zadnji njegov loš potez, posle kog je Mensur otišao totalno u kontru i posvetio se Mini. Edo je jednom rekao da mu se gadi, da li je bila ta reč, ili teško mu je, da sa takvim čovekom deli vazdušni prostor, to je rekao tu noć kad je udario Baneta - pričao je Mića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur sa Minom

- Nisam, Mina ti si bila tu, što bih to rekao? - pravdao se Edo.

- Ja se sećam šta je Edo rekao, ako to nije rečeno... Evo, ja dam 20000, on neka da 20 evra da nije rekao. Posle izlaska iz zatvora, seli su i imaju najbolji odnos. Kad su bile nominacije, ja sam čuo to da ga nikada ne bi poslao u izolaciju - rekao je Mića, a sa njim su se složili i Đedović i Zorica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading