(NECENZURISAN VIDEO) Pojavio se klip iz noćnog provoda! Marko rastavio od života Matoru: Od udarca se zateturala i pala na pod, a onda je usledio haos!

Autor:

Zadruga

26.06.2020

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da su Jovana Tomić Matora i Marko Miljković u lošim odnosima. Često se šuškalo da su se potukli u noćnom provodu, ali nikad se nije dublje zalazilo u tu temu.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen

Juče se za crnim stolom ponovo pokrenula ova priča tokom emisije "Pitanja gledalaca". Jedno od pitanja bilo je upućeno Miljkoviću, a odnosilo se na to što proziva druge da su nasilnici, a on je prvi nasrnuo na ženu i to na Matoru.

- Ti si udario ženu pre dve godine - podsetili su gledaoci Marka.

- Matora nije tu, ja sam stavio tačku. Nema razloga da se nastavljam i da pravdam sebe. Da, desilo se to što se desilo, svako ima pravo da misli kako je bilo. Neka misle da sam "p" - odgovorio je on.

Nakon ovog jučerašnjeg priznanja, društvenim mrežama je krenuo da kruži necenzurisan snimak njihove tuče iz noćnog kluba. Na snimku se jasno vidi kako je Marko u društvu neke devojke i da se u jednom trenutku okreće i iz sve snage nasrće na Matoru. Potom se okrenuo i pobegao od nje, a onda je Jovana shvatila šta se desilo i uzvratila mu napad.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dejana

26.06.2020 08:32

Iz Markovog ponašanja se vidi da je on bahati nasilnik. Da je Zadruga bez kažnjavanja sa svima bi se potukao. A sve žene bi tukao. Očigledni tip nasilnika.

Odgovori 14 0
Savko

26.06.2020 08:44

Pa ga obezbedjenje izbacilo. Pri izbacivanju se potukao sa obezbedjenjem i dobio batine.

Odgovori 14 0
Čeda

26.06.2020 10:01

Nasilnici ne zaslužuju da pobede.

Odgovori 12 0