Anabela ponovo u klinču s Markom: Šerpice, moja krv će teći venama tvoje dece!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas i Marko Miljković svakodnevno su na ratnoj nozi u "Zadruzi 3", a poslednji u nizu okršaja dogodio se zbog pitanja gledalaca. Naime, fanove je zanimalo zbog čega Marko nije ispao džentlmen i dao majci svoje devojke veliki budžet i pružio joj ruku. On je počeo da objašnjava, a onda se dogodila svađa. U žaru besa, Atijasova je Miljkoviću rekla da će mu najveća kazna biti to što će njegova deca koju bude imao sa Lunom imati njenu krv.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela

Marko: Ja sam tako osetio da treba da uradim. Neke stvari bih mogao da joj opravdam, ali to njeno ponašanje jednostavno ne mogu. S moje strane neće sigurno doći do oprosta, to jedino može doći s njene strane.

Anabela: Onaj dan kad je delio budžete rekao je da nije osvetoljubiv, nisam ni ja. Ja ne želim da živim s tom mržnjom u sebi, koja me razara. To da li će on meni da oprosti ili ne, nije mi ni stalo jer se radi o čoveku koji prvo sebi treba da sredi život i sebe da ceni. Mašta može svašta!

Atijasova: Ja više ne vidim Lunu, nego neko drugo biće. Majke ostanu bez dece, pa prežive i ja ću preživeti

Marko: I nije osvetoljubiva. Tu ćemo staviti tačku.

Anabela: Ko je on meni da oprašta? Ako se moja ćerka uda za tebe, tvoja najveća kazna će biti da moja krvi teče venama tvoje dece! Manipulatoru! Popij pivce!

Marko: Zašto mi nisi pružila ruku?

Anabela: Dala sam ti priliku da pokažeš pravo lice. Ja sam majka tvoje devojke! Moja ćerka nije tebe maltretirala. Da li je moja ćerka maltretirala tvoju majku? Mene si bacao na kolena! Hajde, šerpice od 2.000 dinara. Luna, nek je živa i zdrava, želim da bude što srećnija sa svojim dečkom, da kažem Marku da je čuva, ona zaboravi ko je i šta je na momente, ali neću prestati da verujem da je ona izvorno nešto. Ja više ne vidim Lunu, nego neko drugo biće. Majke ostanu bez dece, pa prežive i ja ću preživeti - odbrusila mu je ona, dok se Luna nije mešala. G. D.

Janjuš: Kresnuo sam 500 žena!

Marko Janjušević Janjuš je u emisiji "Pitanja gledalaca" priznao da je bio sa više stotina žena, što je izazvalo veliku buru za crnim stolom. Njegova ljubavnica Maja Marinković poludela je zbog ove izjave.

Janjuš: Još samo fali da budem s muškarcem. Još samo fali da izje*em nekog muškarca, ja sam bio sa 500 žena.

Mića: Janjuš se ovde grčevito bori da dokaže da je Maja jedina njegova greška i ja mu verujem. Podržavam da je samo to uradio, a onda ničim izazvan kaže: "Bio sam sa 500 žena", to su izrazi je*ača.

Maja: Kako je ovo jadno! On ima muda da priča o bivšim kurvama. Gadi mi se ovo da slušam, ovo je nečuveno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Beara

26.06.2020 08:35

Atijasova: Ja više ne vidim Lunu, nego neko drugo biće. Majke ostanu bez dece, pa prežive i ja ću preživeti. LUNA NIJE VIŠE DETE.

Odgovori 17 0
Darko

26.06.2020 10:28

Oboje nasilnici. Niko ne popušta.

Odgovori 15 0
Branko

26.06.2020 14:37

Mnoge majke zapravo igraju ulogu žrtve, a deca toga nisu ni svesna. Toksična majka stalno podseća dete koliko je nezahvalno, a rečenicu obično završava sa: "Posle svega što sam uradila za tebe". Ovakvo ponašanje živi u detetu i kada odraste, a majka nastavlja svoju toksičnu ulogu, pogotovo ako je dete shvatilo o čemu se zapravo radi i pokušava da ograniči viđanje i kontakt sa majkom.

Odgovori 11 0