(VIDEO) Emisija stopirana! Gagi nasrnuo na Lunu zbog Gavrića: Kamere sve snimile!

Autor:

Zadruga

25.06.2020

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je Milan Milošević ušao u Belu kuću kako bi se nastavila emisija "Pitanja gledalaca", s obzirom na to da voditelj nije stigao da postavi sva pitanja sinoć. Niko nije ni slutio da će nastati pravi haos za Crnim stolom i da će Milan prekinuti emisiju i odmah najaviti reklame.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Gagi

Mirko Gavić i Gagi Đogani su se žestoko posvađali u toku emisije i tom prilikom pale su teške reči. Gagi je za vreme reklama zamerio Luni Đogani što nije stala u njegovu odbranu.

- Kako možeš da kažeš da se ne sećaš? Ostavljaš prostora da ljudi sumnjaju. Mirko te je uvukao - zamerao je Gagi.

- Ti si sve ovo napravio, da umeš da progutaš... Ti ustaješ: "Ped**čino"... Naravno da si ga umešao - uzvratila je Luna.

- Kad me dira za decu, sve ću da koristim. A ti pričaš: "Ne sećaš se". Ja glas na vaš ne dižem, a ne daj Bože da vas pipnem - nastavio je Đogani.

- Da si pametan, ti bi ovu priču zaustavio, ali ti hoćeš još. Nisi u pravu, ništa ne pričaš kako treba, sve radiš pogrešno - istakla je Luna.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dolores

25.06.2020 21:51

Zbilja nema smisla koliko laži iznosi ZloRazija i Mirka Glavić o ovom čovjeku, što je dosta, dosta je...