(FOTO) Ogroman podbradak, pantalone pucaju: Dejan Dragojević jezivo ugojen!

Autor:

Zadruga

25.06.2020

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan i Dalila Dragojević su jedan od retkih parova, koji su i nakon rijalitija "Zadruga" i dalje zajedno i u srećnom braku.

RepublikaFoto: RTV Pink
Dejan Dragojević

Dalila je pokrenula svoj privatni biznis, a Dejan se trudi da joj na svakom koraku bude podrška. Tako je od njega, upravo zbog pokretanja biznisa, nedavno na poklon dobila i skupoceni mobilni telefon.

Dejan je u rijalitiju važio za pravog šmekera, a iako se posvađao sa bratom Davidom, gde je potom bilo trzavica u porodičnim odnosima i sa njihovom majkom, nije izgubio veliku podršku fanova.

Ipak, ono što su mnogi primetili jeste da mu bračni život i te kako prija, ali na jedan specifičan način.

Dalila je na svom Instagramu objavila njegovu sliku, na kojoj se vidi da je nabacio ozbiljne kilograme. Lice mu je zaokruglilo, a i stomak je prisutan.

Očigledno je Dalila odlična kuvarica, a sigurni smo da nikome ne smeta njegov višak i da kad bude poželeo da radi na tome, će uspeti da se vrati u staru formu. 

Evo kako sada izgleda:

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading