Majin otac proklinje oženjenog dečka svoje mezimice: Janjušu će bog preko ćerke naplatiti sve, ja ću da mu platim popa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković, otac učesnice "Zadruge 3" Maje Marinković, retko se oglašava javno otkako je njegova ćerka uplovila u javnu aferu sa oženjenim zadrugarom Markom Janjuševićem Janjušem. Ipak, za Srpski telegraf prokomentarisao je aktuelna zbivanja u rijaliti-programu i priznao da mu nije lako da gleda naslednicu kao ljubavnicu, kao i da smatra da je ona izmanipulisana od Janjuša.

Foto: Aleksandar Nalbantjan
Taki i Maja Marinković

Koliko je Marinković besan na Janjuša zbog svega što je uradio njegovoj ćerki, govori i to što je proklinjao Janjuša i istakao da će bog vratiti Marku za sva zlodela preko onoga što mu je najdraže - njegove ćerke Krune.

Taki je istakao i kako smatra da od veze Maje i Janjuša van rijalitija nema ništa.

- Pravo da vam kažem, ja sam utrnuo, što bi naše bake rekle. Od Maje i Janjuša neće biti ništa, vidim da se on ograđuje, vidim da je pričao Ivani Šopić isto što i Maji. On igra igru. Nije njemu Maja rasturila brak, nego Ivana Šopić. I on ima ćerku kod kuće, da li on misli da neće bog to da mu vrati? Imaš žensko dete, a lažeš, mažeš, sve to bog naplati - rekao je Taki.

U jednom od razgovora Maje i Janjuša bilo je i priče o njegovom vozačkom ispitu, kao i ko će da plati polaganje istog. Čak se spominjao i Taki, koji je na to rekao da Janjušu može samo da plati sveštenika.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

- Ja mogu samo da mu platim popa, kakav vozački ispit da mu ja platim?! Šta je radio čovek 35 godina, pa sad nema položen vozači ispit. On je čovek promašio svet. On živi neki svoj život. Samo neka mu je daleko lepa kuća. On gleda snimak svoje ćerke, ona govori: "Tata, volim te" i on ništa. On ide posle toga i grli i ljubi Maju, ja to ne mogu da skontam šta se dešava. Ja mislim da on igra igru. On je samoživ čovek. Ja ovo pričam kao roditelj. On je Kariću kao najbolji prijatelj, a ovamo sa Ivanom Šopić! On je tvoj prijatelj, skloni se od te devojke. On niti je prijatelj, niti je muž, niti je otac... On je najobičnija sprdačina. Maja se samo izblamirala - priča zadrugarkin otac.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Taki Marinković

Na pitanje šta će reći Janjušu kada ga bude sreo nakon njegovog izlaska iz "Zadruge", Taki je rekao da smatra da bivši košarkaš nema hrabrosti da mu priđe.

- Šta da mu kažem kad ga sretnem? Rekao bih mu: "Beži od mene, bre, klošarčino, u pi*du materinu", gde on sme meni da priđe. Ovako samo mogu ćerki da napravim problem. To ne dolazi u obzir, to ne priliči meni, da dolazi policija... Samo bih naškodio svom detetu ako bih neku glupost uradio - zaključio je Marinković.

Maja i Luna su iste, Ana je prošla sito i rešeto

Maja je u rijalitiju priznala aferu sa oženjenim zadrugarom, a njen otac smatra da je to uradila jer više istinu nije mogla da drži u sebi, pa je zatim uporedio sa cimerkom iz Bele kuće Lunom Đogani, koja je u prvoj "Zadrugi" bila u vezi sa pevačem Slobodanom Radanovićem, koji je tada bio oženjen.

- Luna i Maja? Pa iste su... Iste su. On je napravio budale od Maje i Ivane. Evo i Anu Korać je hteo. Mada je Ana Korać prošla sito i rešeto. On je i nju hteo, ali nije mogao, pa je pobegao preko ograde. Maja više nije mogla da izdrži i ona je sve priznala. Krivo mi je, teško mi je, ali tako je - iskren je Marinković.

Maju će Janjuš ostaviti kao gnjidu na ulici

- On (Janjuš) nju će sto odsto da ostavi još na kapiji. Da neće Maja možda da se zabavlja s njim kad izađe? Ona ako hoće da ima tatu i mamu, neka razmisli šta gubi, a šta dobija. Ona ako je normalna... Onako joj sve kaže i sve joj vređa, pa on će da je ostavi na ulici kao gnjidu. Pogotovu, ona njena ljubomora. Što kaže Zorica Marković: "Sutra ćeš da demoliraš celu kuću kada ode da se vidi sa ženom", a meni to ne treba - priča Taki.

Ermina pljunula Maju u lice

Maja se posvađala sa Erminom Pašović i tokom rasprave rekla da je dete gleda i da treba da je bude sramota, zbog čega ju je Ermina pljunula u lice. Janjuš je bio šokiran onim što je Maja rekla Ermini, te joj je rekao:

- Ti njoj dobacuješ da je dete gleda, bolesnice jedna.

Maja je zatim izletela za njim i počela da se svađa.

- Što joj ti nisi odgovorio, nego ja treba da ćutim zbog tvojih postupaka. Žrtvo, a jutros znaš da je*eš u osam sati - vikala je Marinkovićeva, dok je Marko bežao od nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deda

25.06.2020 12:39

Da je Maja jača Janjuš bi bio silovan.