Kristijan pobesneo na Instagramu: Otkrio koga će prvog prebiti kad uđe u Zadrugu 4!

Autor: Srbijadanas.rs

Zadruga

24.06.2020

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadruga 4 nije ni počela,a već je došlo do drame!

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Kristijan Golubović

Kristijan Golubović, koje je objavio i najavio svoj ulazak u "Zadrugu 4", držao je lajv na svom Instagram profilu sa Ivanom Mitrovićem, Bizom, koji već duži vremenski period pokušava da uđe u rijaliti programe preko Golubovića ili bilo kog rijaliti igrača.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je najavio duel sa Kristijanom u četvrtoj sezoni "Zadruge", kada je saznao da Golubović ulazi.

Međutim, tu se nije zaustavio, već je pomenuo i Vladimira Tomovića, za kojeg se predpostavlja da će ući u narednu sezonu.

- Prvo kad uđem ću da bijem Tomovića, pa tebe - rekao je Biza Kristijanu, na šta se Golubović nasmejao i obratio Vladimiru:

- Ahaha, Tomoviću, čiješ li? - rekao je Kristijan.

Foto: instagram.com/printscreen
Tomović o Kristijanu i Bizi

Vladimir se oglasio na društvenoj mreži te objavio taj deo lajva i odgovorio:

- Evo, preneli su mi... Eto koliko košta pojavljivanje na televiziji. Dođeš u situaciju da te lik sa tetoviranim obrvama i žutim prstima od nikotina proziva. Gde mučeniče kada uđeš?Jeste da su u Zadrugu puštali kojekakve imbecile, ali još nisu spali na to da učestvuje jedan kromanjonac. Ako se slučajno i desi da uđeš, Tomovića da zaobilaziš u širokom luku šugo zarazna. P.S. Ako se pitate ko je škrbava i ćelava nakaza... to vam je školski primer zaraznog govečeta - napisao je Vladimir kao odgovor na svom Instagram storiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading