Jesi li to normalna, šta pričaš? Gagi napustio Belu kuću nakon skandalozne Anabeline izjave!

Autor:

Zadruga

23.06.2020

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi od šoka napustio Belu kuću!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani i Anabela Atijas

Marko Đedović ustao je kako bi u ulozi porote izneo svoje mišljenje o suđenju Anabele Atijas i Marka Miljkovića.

Odmah na početku istakao je reči Lune Đogani o video-prilogu i rečima koje je uputila majci, na šta je Miljković burno odreagovao.

- Kada se prvi put dogodilo, posle svog onog bacanja na kolena, posle onih Luninih priča: ,,Gazi g*vna", ja verujem članovima produkcije da postoji - rekao je Marko, ističući da je voditelj Milan Milošević to njima rekao, dok je Marko negirao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

- Mislim da se u celoj toj taktici Gagi koristi za iznošenje nekih prljavih stvari u cilju omalovažavanja tebe u tom smislu kao majke, koja je to sve prebrodila, pod izgovorom neke dečije-roditeljske ljubavi. Ja mislim da se tu radi o tome, jer smo o tome pričali. Luna ne može predugo da taktizira, a da Marko može, jer njemu emocije nisu uključene - dodao je Đedović.

- Mogu samo reći da mi je on najveći prijatelj. Volela bih da sam silovana i da sam rodila decu, neka mi Bog oprosti! Manji dušmani mi bi bili nego ovaj čovek ovde! - obratila se Anabela Gagiju, a on je potom napustio Belu kuću u neverici šta je njegova bivša supruga izgovorila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading