(VIDEO) Prodala si me za ki*u: Bukti rat majke i ćerke, prvi put u Zadruzi iznesene ove stvari!

Autor:

Zadruga

23.06.2020

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Đogani-Atijas ponovo je doživela haos u Beloj kući, zbog narušenih međuljudskih odnosa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Luna

Anabela Atijas više nije mogla da izdrži, pa se suočila sa svojom ćerkom Lunom i bivšim suprugom Gagijem Đoganijem zbog Marka Miljkovića.

- Ona mene gleda kroz Marka Miljkovića! - rekla je Luna.

- Da, jeste, prodala si me za k*tu! - odbrusila je Anabela.

- Pusti dete da živi, ima pravo na svoj život. Što si opsednuta Markom? Ceo život ćeš juriti za Markom! Kaži šta je problem više sa Markom? - vikao je Gagi. 

- Ti si zaljubljen u njega! - odbrusila je Anabela.

- Čovek priča o Jeleni, ona priča u bradu sebi i pljuje ga! Ona je dozvolila da svoje dete gleda kroz drugog čoveka! Ja ga volim, čim sam sa njim i to moraš da prihvatiš i da se suočiš! - urlala je Đoganijeva.

- Rekla sam Mirku da mi je čudo da ti nemaš šta da me pitaš. Iskrenija bi mi bila prva crna lista, ali dati nekome srednji budžet i epitet iz crne liste, pa kao da je on povukao ručnu. Ja njega nikada ne bih diskvalifikovala, ja sam išla svesno na to da ga udarim i da platim to. Veruj mi da je bilo to u planu. Sledeća stvar, vezano za osobu koja nas je najviše razočarala, mogla sam da navedem njih troje, ja to nisam uradila, jer su oni usko povezana sa mojom porodicom. Ja da sam bila vođa Gagi, Luna, Marko dobili bi veliki budžet. To sam ja i spolja i unutra. Meni nije dao Marko Miljković budžet, to nisu njegove pare, radi se o nekim stvarima, rodiš se tako ''hendikepiran'' - ispričala je Atijasova. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

23.06.2020 11:34

Gagi zaljubljen u Marka.