Bora Santana spavao sa muškarcem! Pijan imao seks sa trandžom, pa ga posle ubio od batina: Otkriveni svi detalji!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana je smuvao transvestita, ne znajući da je osoba muškog pola, pa je ubio od batina kada video da ima posla sa trandžom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bora Santana

Zabavljač koji je obeležio tri sezone rijalitija "Zadruga" iza sebe ima veoma buran ljubavni život i avanture kakve malo ko ima. On, naravno, o svemu ćuti jer su neke stvari koje je prošao sramotne i nešto su što on želi zauvek da izbriše iz sećanja. Ipak, na njegovu žalost, postoje svedoci koji pamte njegove ispade. Mi smo došli do transvestita, prijateljice druge trans-osobe koja je spavala sa Borom, i ona nam je ispričala ovu priču.

- Santana je opasan mangup kada je van kamera, opušten je i voli da se zeza. Voli da flertuje sa ženama na svojim nastupima. U vreme kada je grupa Evrokrem barabe bila atrakcija broj jedan, oni su putovali po Evropi po našim diskotekama. Klubovi, kafane i diskoteke bile su pune gde god da su se pojavili. Žene su sekle vene, ali i mi koji se osećamo kao žene. Ja sam jednom odvela dve trans-drugarice. Sanelu i Lauru, obe su bombe, prave ribe im nisu ravne. Laura se ložila na njega, želela je da ga smuva po svaku cenu. Ja sam joj pričala da ne pokušava jer to nije pametna ideja i da može da se desi da krene na zlo. Ona me nije slušala. Te večeri se sredila kao nikada do sada. Ceo klub je gledao u nju. Ona inače ima silikone, petice. Plavu dugu kosu, baš kako Bora voli - počinje da priča jedna od trans-devojaka koja je imala dodirnih tačaka sa trandžom sa kojom je zadrugar petljao i nastavlja:

Je*em li ti sve mrtvo, mene si došao da zaje*eš. Sad ću da ti isečem taj penis da budeš prava žena, vikao je Bora kada je saznao istinu

- Bora je nju odmah zapazio, a kako i ne bi kada je bila najbolja riba u klubu. Počeo je da joj baca signale, da joj se smeje. Onda je poslao turu pića za njihov sto. Pa sledeću. Pa kada se nastup završio, pozvao je nas tri u bekstejdž da se družimo. Laura je skakala od sreće. "Kakva si mačka. Kako si dobra. Nisam video takvu ribu skoro. Skontao sam te sa pola kluba. Odmah sam pomislio: 'Evo je, moj tip ribe. Bomba'", pričao joj je on ne znajući da je Laura zapravo mušakarac trandža. Ona se samo smeškala, bila je srećna. Pilo se nenormalno, a ja sam pokušavala da je upozorim da prestane i da krenemo kući. Nije me slušala. Bora se unezverio od alkohola. Padao je u nesvest, ali Lauru nije ispuštao iz naručja. Lizao joj je grudi pred svima, ljubio je po kosi i licu. Drugari su muvali Sanelu i mene, ali mi se nismo dale. Znale smo da ne sme da dođe do seksa.

Kako dalje tvrdi isti izvor, Bora je odvukao Lauru u svoj apartman i tamo su ludovali cele noći. Haos je bio. Laura je nekako uspela da sakrije da ima penis jer je Bora bio kontuzovan od alkohola. Ipak, problemi su nastali kada se probudio i video da je pored njega muškarac. Počeo je da bije Lauru dok je još spavala.

- "Ustaj, pederčino, seme ti je*em. Ustaj da te izbušim makazama, da te ubijem. Je*em li ti sve mrtvo, mene si došao da zaje*eš. Sad ću da ti isečem taj penis da budeš prava žena", ponavljao je on sve vreme šutirajući Lauru u glavu. Bila je sva modra. Zvala je policiju, koja je Boru odvela na saslušanje. Onda smo nas tri došle i izbušile smo mu gume, izgrebale smo mu kola. Laura mu je ulubila haubu. Bila je besna kao ris. Poslala mu je poruku da je to samo početak i da će dobiti batine svaki put kada bude gostovao bilo gde u dijaspori - završava izvor Rijaltija o ovoj avanturi Bore Santane, o kojoj on ćuti i želi zauvek da je zaboravi.

Doveli mu trandžu u "Zadrugu"!

U prošloj sezoni Bora Santana upoznao tri devojke koje su se javile na konkurs sa željom da upravo njega bolje upoznaju, a možda i postanu njegove žene za ceo život. Pevač je porazgovarao sa svakom i na kraju odabrao Naidu, koja je transvestit, to jest muškarac obučen u ženu.

S obzirom na to da Naida izgleda vrhunski, Santani nije palo na pamet da je njegova izabranica zapravo muškarac koji ga je posebno očarao svojim zavodljivim plesom, a pao je i poljubac na blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading