(VIDEO) Isplivala cela istina! Šopićka priznala sve o se*su sa Janjušem, a taj isti dan je i sa Majom imao odnose!

Autor:

Zadruga

23.06.2020

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović ustao je za crnim stolom kako bi prokomentarisao turbulentni odnos Ivane Šopić i Marka Janjuševića Janjuša.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana i Janjuš

- Ja sam Ivani govorio da će ovakve stvari doći kad tad na naplatu, ona nije bila zaljubljena tada u Stefana i govorila je da je baš briga.

Ja sam ti uvek ukazivao na problem, Ivana je onda meni iznela, to je baš bilo u periodu kad se hotel dešavao. Kad joj bude najviše stalo, da će joj doći na naplatu, to sam joj govorio. Nije fraza kada se kaže ,,Nema šta da tražiš sa oženjenim čovekom", prosto nema šta tu da traži. Ona je meni govorila u šiframa, nego kao pričali smo o desetim ljudima, na kvarno nešto, okrenemo se, kao što su Jelenu i Marka optuživali šta su rekli ili nisu. U toj večeri kada se sve desilo u sobi, rekao sam joj šta sam rekao, nakon toga, Ivana se okrenula i rekla: ,,Baš me briga, neka on pazi", ja sam tada bio ljut, jer sam imao utisak da je Ivana u tom trenutku pokušala mene da iskoristi da je htela da se javno sazna. Svašta smo rekli jedno drugo, blago smo se izvređali. Nakon toga, Ivana je sve te stvari negirala, što je izgovorila, posle se njihov odnos nastavio i onda prekinut. Još jednu stvar koju sam Ivani rekao, na garnituri, kada smo Jelena i ja otišla kod Drveta i rekla da Janjuš i dalje neke stvari sa Majom, tebi radi u inat, ja sam joj rekao da Stefanu sve treba da kaže od A do Š. Mislim da su se ljubili. Sad ću da ti kažem šta je bilo u diskoteci. Kad je bio Dragi Domić prvi put, Janjuš je krenuo da poljubi Ivanu, ona ga je odbila i pitala ga da li je normalan, to je bilo kad je ona bila vođa, a tada je on bio omiljeni. Tačno smo tada dovodili Maju za bubicu, to je zapravo isti dan! - ispričao je Đedović.

- Tad se ljubio sa mnom, pisao mi na bubici da sam njegova! - ubacila se Maja.

- Imali smo intimne dodire u hotelu, nisam ga nisam dodirnula za polni organ - tvrdila je Ivana.

- Eto kako laže, meni se kleo da to nije istina! Sad lažeš! - dobacivala je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading