Gastoz i Kija stižu u Šimanovce! Đoganijeva nema predstavu kakav se haos sprema, eksplodiraće sve kada se pojave!

Autor:

Zadruga

22.06.2020

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od voditelja "Zadruge" i tvorac popularne emisije "Ami G Show" Ognjen Amidžić i ove nedelje okupiće aktuelnu ekipu u svojoj popularnoj emisiji.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Ognjen Amidžić

Pored glumaca Drangana Marinkovića Mace i Radeta Ćosića o aktuelnim temama razgiovaraće i sa pevačicama Sandrom Afrikom, Kristinom Kijom Kockar, influenserkom Vanjom Veljić i kontroverznim jutjuberom, pevačem i rijaliti igračem Nenadom Sinđelićem Gastozom. 

Gastoz je tek nedavno došao sa Tajlanda, na kome je proveo duže vreme zbog stanja izazvanog koronavirusom. 

Dok je on uživao na egzotičnoj destinaciji u rijalitiju "Zadruga" odigrala se prava ljubavna drama u čijem se središtu našao upravo on. 

Verni fanovi Lune Đogani i Marka Miljkovića sa nestrpljenjem očekuju konačni rasplet ove zavrzlame koja traje mesecima, pa se mnogi nadaju da će se konačno rasvetliti događaj i otkriti prava istina o njegovom odnosu sa šampionkom druge sezone "Zadruge".

RepublikaFoto: instagram.com/matora23/youtube.com/Zadruga Official
Gastoz i Kija

Sa druge strane, Kija Kockar ponovo je napravila pravu pometnju u rijalitiju kada je isprozivala Stefana Karića i iskomentarisala njegov izbor devojke. 

Nakon silnih uvreda koje joj je uputila Ivana Šopić ljubitelji "Zadruge" sa nestrpljenjem očekuju njene komentare na aktuelna dešavanja. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Savko

22.06.2020 19:37

Iznenadženje!

Odgovori 13 0
Kum

26.06.2020 12:27

Đeka- No Đani - No Party. No Kija - No Smarty.