Bane Čolak šokirao sve: Zbog Anabele su me izbacili iz Zadruge!

Autor:

Zadruga

22.06.2020

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Čolak oglasio se po prvi put nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga"!

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Bane Čolak

On je otkrio da nije očekivao da će napustiti rijaliti i smatra da iz svega stoje glasači Anabele Atijas.

- Iskreno, nisam očekivao da ću napustiti, baš sam se iznenadio. Kad su rekli da jedno ima 90%, a jedna 10% ja sam se već radovao. Imam teoriju da su me hejteri izbacili. Verujem da su za Mimu glasali Anabelini i Mensurovi fanovi kako bi me sklonili iz Zadruge. Znaš i sam kakvo sam mišljenje izneo o njoj, verujem da su njeni podržali namerno Mimu, a imao sam i problem sa Mensurom. Ne mogu da verujem da posle tri sezone boravka tamo, posle druge sezone gde sam samog sebe uništio stigao do finala, a sada nisam nešto puno grešio. Ja se nisam ni spakovao. Nisam očekivao ono, čak ni zadrugari, Marko, Luna i Gagi su prebledeli. Ja sam jedini potrčo koji je iz Zadruge 3 ispao - iskreno je rekao Čolak.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

- Ja uvek očekujem pozive za Zadrugu, već tri sezone. Bez Miće, Zorice, Bore i mene to ne može da funkcioniše. Očekujem, ali ovog puta neću ući. Smatram da sam dosta vremena proveo tamo, zdravlje mi je malo ugroženo. Treba mi malo duži odmor. Snimiću neke pesmice, putovaću. Umoran sam, preskočiću četvrtu sezone. Čak se i Bori sve smučilo, nije lako voditi radio. Mnogo sam vremena bio odvojen od porodice, dovoljno mi je. Preko 30 meseci, dovoljno je - rekao je Bane za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Savko

22.06.2020 16:46

Lažov bio, lažov ostao. Dosadio svima. Ugasite ga.