Ovde joj je bilo ljubavno gnezdo sa Sanjom: Matora otkrila informaciju zlata vrednu, na jednom mestu u Zadruzi nema kamera!

Autor: srbijadanas.com

Zadruga

21.06.2020

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora nedavno je napustila "Zadrugu", a po izlasku iz rijalitija ju je čekalo mnogo iznenađenja, kako prijatnih, tako i neprijatnih.

RepublikaFoto: instagram.com/mrs_s.happy
Jovana i Sanja

Naime, u studiju kada je voditelj Darko Tanasijević zvao njenu bivšu devojku Sanju Stanković, koja je raskinula sa njom još dok je ona bila u rijalitiju, plavuša nije želela da odgovori na poziv. 

Matora je u utorak priznala da se nije čula sa Sanjom a sada nakon više od sedam dana, ipak je došlo do razgovora. 

- Ljuta je! Besna je! Razgovarale smo, ali ja neću da se svađam! Moramo da obavimo još razgovora - počela je Matora, pa nastavila: 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Ona je jedna od najboljih ljudi koje sam ja upoznala u životu! Da je ona nešto slično uradila kao ja, ja bih sigurno preskočila tamo i haos bih napravila! Ono što je bilo u studiju je bio pakao! Posle sam ja otišla kući i pričale smo! Ne želim da je izgubim... - rekla je Tomićeva.

Matora je takođe otkrila mesto gde nema kamera i da za to mesto niko ne zna osim nje i Mikija Đuričića, jedini problem je što na to mesto jedva mogu dvoje da stanu, jer je previše tesno!

- Evo gde smo se krili Miki i ja! Ima šahta, tamo gde se sunčamo i tu možeš ceo da uđeš! A ako si mršav, može da stane i dvoje! - rekla je Matora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading