Monstruozni otac! Fetićev poligraf šokirao sve: Bitniji mi je dan kada sam upoznao Draganu, od datuma rođenja moje dece!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edis Fetić Edo je na poligraf-ispitivanju priznao da mu je ljubavnica Dragana Mitar ispred dece i da pamti dan kada je nju smuvao, a da ne pamti kada mu se rodilo troje dece, koliko ima sa, još uvek zakonitom, suprugom Zilhom Karišik.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis Fetić

Na tapeti rijaliti-programa "Zadruga" preksinoć je održan trenutak istine Novopazarca, a pitanje koje je šokiralo zadrugare ticalo se njegove ljubavnice i njegove dece. Voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje "da li ti je bitniji datum kada si upoznao Draganu od datuma rođenja tvoje dece", na koje je Edis odgovorio odrično.

Edis: Ja sam ovde napisao da mi je bitniji datum upoznavanja Dragane od rođenja sopstvene dece. To je igrica naša, mi ne pridajemo pažnju datumima, mi imamo naše neke datume - rekao je izrevoltiran Edo, koji je u prvi mah tvrdio da mu je bitnija Dragana, a onda se uključila i Zorica Marković, koja ga je napala.

 Zorica: On je loš otac, loš ljubavnik i loš muž. Otac kome je ljubavnica bitnija od dece je otac-monstrum

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica: Čovek se ovde pravi važan, hoće da ispadne u Novom Pazaru da je preje*ao sve. On je loš otac, loš ljubavnik i loš muž. Nijedna uloga mu ne stoji i nijedne nije dostojan. Ja ne znam šta je ova glupača videla na njemu. Otac kome je ljubavnica bitnija od dece je otac-monstrum.

Edis: Imao sam problem sa očinskim instinktom prvih mesec dana, nisam imao osećaj da mi pripadaju, pričao sam sa Zilhom kako je to moguće. Nisam imao osećaj pripadnosti i da je to moje, često sam razgovarao sa Zilhom, posle se to promenilo, ljubav prema mojoj deci ne može da se poredi ni sa čim drugim. Ja stojim pri tome da meni datumi nisu bitni.

Sve Fetićeve laži!

 

Prvo pitanje ticalo se teme koja se dugo provlačila u rijalitiju, a ono je glasilo: "Da li si ikada prvi fizički nasrnuo na Draganu?" Iako je Fetić odgovorio odrično na postavljeno pitanje, poligraf je prepoznao njegovo odgovor kao netačan. Sledeća laž koja je bila izrečena ticala se pucanja braka njega i Zilhe, a pitanje je glasilo: "Da li je Dragana uzrok raspada tvog braka?", a Fetić je negativno odgovorio. Poligraf je ovo prepoznao kao laž.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Edis je nastavio da daje lažne odgovore: "Da li si varao ženu i pre nego što si ušao u odnos sa Draganom?", iako je on odgovorio potvrdno, poligraf je njegov odgovor prepoznao kao laž. "Da li ispod jorgana pretiš Dragani dešavanjima iz spoljnog sveta?", na ovo pitanje odgovorio je odrično, a zatim se mogao začuti dobro poznat odgovor kada su Edisovi odgovori u pitanju.

- Vaš odgovor je lažan - bio je ishod novog Edovog odgovora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading