Jezivo priznanje pred milionima zaprepastilo Srbiju: Edo pretio Dragani da će joj prerezati noge i ubiti ako ga ostavi!

Autor:

Zadruga

21.06.2020

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Zadruge", Edis Fetić na testu istine je priznao jezive detalje o njegovoj vezi sa Draganom Mitar i šokirao region.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis i Dragana

Naime, Fetić je ispričao da je govorio ljubavnici da će joj prerezati noge.

- Da, jesam, da ću joj prerezati noge, udariti kolima, kao i ona meni da će me ubiti kada je ostavim. Da sam to hteo, uradio bih za dve i po godine", rekao je Fetić koji tvrdi da je to bila šala, a onda je njegova ljubavnica Dragana odregaovala.

- Kontekst je bio šaljiv, sve dok nije obavio razgovor sa mojom majkom. On je rekao njoj da bi mi prerezao noge, a ona je to shvatila veoma traumatično. Vodili su diskusiju, a ona se uhvatila te rečenice. Govorio je da se neću udati, da će mi svaku vezu uništiti. Koliko znam, u šali ima istine. Sećam se kada se on javio na oglas da kupi neki auto koji smo Siniša i ja prodavali", pričala je Dragana, pa nastavila:

- On mi je pokazao u jednoj od svađa kako ima broj Sinišinog telefona. Rekao je da će ga zvati da mu kaže da se viđamo. Ne znam kako mu te stvari padaju na pamet, ima bujnu maštu i stalno se tome smeje", kazala je Dragana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading