Osman želi Jelenu Pešić za snajku: Svi su se iznenadili kada je objavio OVO na Instagramu!

Autor:

Zadruga

21.06.2020

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želi Jelenu za snajku?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Osman Karić

Otac aktuelnog zadrugara Stefana Karića, Osman, poznat je milionskom auditorijumu još od prve sezone najgledanijeg rijalitija u regionu.

Osman je poznat i kao vatreni fan rijalitija, a često komentariše aktuelne teme u Beloj kući. Od kako je njegov sin postao takmičar treće sezone "Zadruge", Karić se često oglašava na društevnoj mreži Instagram.

Osman je u poslednje vreme komentarisao vezu svog sina Stefana sa Ivanom Šopić, koju je u početku podržavao, ali se kasnije pokajao zbog toga. Slična stvar desila se i sa Ivom Grgurić. Zbog ovoga se Osman našalio na svoj račun i napisao čak i pesmu o tome kako je menjao odluke. Urnebesni stori koji je okačio i posvetio Marku Janjuševiću Janjušu i Edisu Fetiću nakon što su zaspali na garnituri posle svađa sa svojim ljubavnicama zasmejao je mnoge.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Jelena Pešić

Ipak, Karić je odlučio da se oglasi i lepim povodom, pa je tako rano jutros posvetio jedan stori i bivšoj devojci njegovog sina, Jeleni Pešić. Jeleni je danas rođendan, a Osman je odlučio da ga javno čestita.

- Jelena, srećan rođendan - napisao je Osman na engleskom i tagovao njen profil na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavica

21.06.2020 12:27

Poslao joj i čestitku u stihovima.