(VIDEO) Otkrivena najveća tajna Zadruge! Velika ljubav između njih je laž! Tražila je njegovu hitnu diskvalifikaciju!

Autor:

Zadruga

21.06.2020

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ,,Trenutka istine" Edisa Fetića, sinoć su svi čekali da čuju odgovore Mine Vrbaški, a svi zadrugari su strepeli šta će se desiti zbog samog turbulentnog odnosa sa Mensurom Ajdarpašićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Da li ti je ikada bio cilj da diskvalifikuješ Mensura? - Mina je negativno odgovorila na pitanje, a poligraf je prepoznao kao laž.

- Ako je nešto izrečeno, da li to toliko ulazi u podsvest, zato što ja znam koliko puta sam ja objašnjavala situaciju, ja njega nisam navlačila na to, ja znam da sam samo jednom prilikom rekla da sam se dodvoravala Vladimiru. Ja znam da ja sebi nikad ne bih mogla da oprostim to, ako je tako, u redu, ja sam rekla ovde to i njemu sam to rekla i za stolom - pravdala se Mina.

- To je bio i njegov i njen cilj, oboje su se borili da ja odem odavde! Ja sam smetao nekome, iz razloga što sam ja nekog poznavao vrhunski, ali i dalje sam tu i do kraja ću biti tu. Ja sam sada ovde na ovom mestu! To što je Mina imala nameru, ja njoj nikada ništa nisam napravio - rekao je Mensur.

- Meni su krenule pretnje drugi dan po njegovom ulasku, bilo mi je branjeno da imam kontakt sa njim i da njegovo ime spomenem u njegovom (Tomovićevom) prisustvu. I ja ću tužiti Vladimira kao Luna što je uradila - dodala je Mina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading