Taki Marinković besan na Janjuša zbog ćerke Maje: Uništio mi je ćerku, bolje da mi ne prilazi!

Autor: Pink.rs

Zadruga

20.06.2020

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turbulentan odnos oženjenog Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković jedna je od gorućih tema u ''Zadruzi 3'', a oni ne prestaju da intrigiraju novim razmiricama u svom ljubavnom odnosu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Taki Marinković

Iako su raskinuli pred kamerama rijalitija, oni i dalje dele isti krevet, međutim, svađe ne prestaju.

Janjuš je sinoć razbesneo Maju izjavom da bi se vratio supruzi Eni, ali da zna da mu ona ne bi oprostila javnu prevaru, a mi smo kontaktirali oca Marinkovićeve, Radomira Takija Marinkovića, koji nam je otkrio šta on misli o trenutnoj situaciji između ćerke i oženjenog Janjuša.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

- On nikad nije ni bio iskren prema Maji. On igra igru. Maja se zaljubila, a on se igra. I te kako će se on vratiti svojoj ženi, kad donese pare iz rijalitija. Kod mene sigurno neće da dovede Janjuša. Sinoć na nominacijama nije smela ni da me pozdravi. Pozdravila je samo gledaoce, a svi su porodicu pozdravljali. Što me sada ne spominje? Sve mi je jasno - rekao je Majin otac za Pink.rs i dodao da će sa ćerkom imati ozbiljan razgovor kad ona napusti ''Zadrugu''.

RepublikaFoto: instagram.com/takitadza/ youtube.com/Zadruga Official
Taki o ćerkinom odnosu sa Janjušem

- Meni ljudi na pijaci pružaju podršku. Kažu mi: Nema veze, mlada je, zaljubila se...''. Ni na kraj pameti mi nije bilo da će se ona zaljubiti u Janjuša. To je zatvoren prostor. Ali od toga nema ništa. Maja je pod velikim pritiskom. Ne zna gde udara. Ja je takvu ne znam, pre svega je nikad nisam video sa neki dečkom. Ja ne znam kako Janjuš zamišlja meni da priđe? Kako da mi se predstavi? Šta je on Maji? Ma kakvo prilaženje, uništio mi je dete. On je kriv, znao je da je oženjen, a sad se čupa. On je javno rekao da je bio sa 300 žena. Ja ću sa Majom sve da rešim, kad ona dođe kući. To što je ona uradila je opasno, on ima ženu, dete... Ali ona je sve priznala na svoju štetu. Poligraf sigurno nije mogla da prevari. A on se sada čupa i vadi - poručio je Taki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dolores

20.06.2020 22:02

Glupan, šta ima bit bisan na njega, budi bisan na svoju ludu, glupu kćer koja je još i ponosita što je ljubavnica... Nitko je nije tjerao na seks sa oženjenim čovikom...

Veronika Star

11.07.2020 18:12

Bolje da si besan na sebe sto si raspustio ovaj olos od cerke. Ovako ogavno stvorenje ne vidosmo ni u rijalitiju. Ono njeno naskakanje na mamlaza je katastrofa. Sta li tek radi kada nema kamera.