MACA DISKRECIJA IZABRANA ZA NAJVEĆEG LICEMERA: Evo šta je morala da uradi!

Autor: J. V.

Zadruga

20.10.2017

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su birali najlicemerniju osobu u kući, a titula je pripala ni manje ni više nego Maci Diskreciji. Veliki Šef je poslao pismo u kom je proglasio pobednicu, ali i napisao koja je nagrada za nju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maca Diskrecija

- Dragi zadrugari, večeras ste birali najlicemernijeg među vama. Maco, zadrugari su većinom glasova odlučili da si ti najlicemernija osoba, a Veliki Šef ti čestita na ovoj ne tako zavidnoj tituli. Veliki Šef veruje da svaka titula zaslužuje nagradu - glasilo je pismo.

Maca je bila presrećna kada je čula da će dobiti nagradu, te je počela da vrišti i skače od sreće, međutim, onda je ovonedeljni vođa Marko Miljković pročitao nastavak pisma.

- Nadamo se da se sećaš šta si noćas radila pored telefonske govornice, a isto tako se nadamo da govornica nije mesto za to. Kako se dvorište zadruge ne bi pretvorilo u javni toalet, Macina nagrada je veoma važna. Maco, odmah ćeš otići i očistiti govornicu i prostor oko govornice. Budi pažljiva zbog kablova i struje kojih tamo ima jer, ukoliko vodom pokvariš govornicu, Veliki Šef je sigurno neće popravljati, a vi nećete telefonirati. Uživaj u nagradi i još jednom čestitke na tituli, Veliki Šef - bilo je napisano u pismu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maca Diskrecija

Zadrugari su ostali u šoku kada su čuli šta je Maca uradila, a Saška Karan je rekla kako je videla dok je svoje potrebe vršila u dvorištu. Maca je uzela flašu vode kako bi oprala ono što je uprljala, a Jelena Golubović je "savetovala" da bi bilo dobro da pokvari govornicu.

- Bože, kakva nagrada. Nisam se nadala ovoj nagradi - rekla je Maca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading