Atijasova ponovo žestoko zaratila sa ćerkom! Anabela! Više voliš kuče od majke: Važnije ti je 200 grama mesa od mene!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Anabela Atijas ponovo su imale brutalni rat za crnim stolom, gde je pevačica zamerila ćerki nedostatak emocija. Svađu je ovog puta inicirala Anabela kada je rekla da je ponovo razočarana i utučena i da su joj neke stvari jasnije o njenoj naslednici u poslednje vreme. Đoganijevu je ta tvrdnja isprovocirala, te se obrušila na majku, nakon čega je Atijasova izrekla da Luna više voli svog psa nego rođenu majku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Luna: U svakom njenom pitanju, gde treba da odgovori normalno, Anabela priča o tome kako je ja nisam zaštitila od tate, ona se konstantno vraća nazad! U svemu ovome ona podržava zlotvora koji me vređa! Ovo nije moja majka, kada budeš bila moja mama, onda ćemo se čuti! Popušite mi ku*ac! Još koliko imate da serete po meni, posle toga me nećete videti u životu. U svakom izlaganju mene majka potkopa, uvredi i trudi se da me uništi.

Anabela: Nemoj više da si mi se obratila u ovom rijalitiju! I te kako je ono pitanje da li me grliš iz sažaljenja bilo istinito! Nemoj da mi se javljaš više! Neka ti ide na dušu to što pričaš, ali opraštam ti! Učenik manipulatora jeste slab učenik. Loše si učila!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Luna: Nisi naša tema, to moraš da shvatiš! Boli me nepravda! Nazvala si me šugom! Ni M od majke nisi. Zar me nisi nazivala kurvom? Posle prve sezone, kunem se! Nazvala si me kurvom u kolima, kunem se u Loli (pas). I počupala si me za kosu što sam bila sa Slobom. Ove ljude praviš budalom, mene ne možeš. Ti si majka-manipulator.

Luna: Nazvala si me šugom! Ni M od majke nisi. Ti si mene nazivala kurvom, kunem se

Anabela: Rodila sam te, Luno! Tvoj otac me je ubio namrtvo! Osećam da si ti mali Marko Miljković, rođenu majku si prodala za 200 grama mesa! Molim Andreja da uzme Loli (psa) iz kuće, ja sam je uzela i platila, malopre se zaklela u nju. Moje dete je neprepoznatljivo. Sve više ličiš na dečka, postaješ manipulatorka kao on, sve isto radiš kao on. Učila si od njega, ali loše, ništa naučila nisi. Ponašaš se prema meni kao da ne postojim, izgledaš kao da te boli što mene ljudi podržavaju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Luna

Luna: Ti više nisi moja mama. Družiš se sa monstrumom Đedovićem, koji me uništava. Moja majka podržava ljude koji mene ovde urnišu, gaze, pljuju i je*u me u zdrav mozak.

Atijasova: Molim Andreja da uzme Loli (psa) iz kuće, ja sam je uzela i platila

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gagi: Luna je sa četiri godine gledala mamu kako se ljubi

Tokom emisije "Gledanje snimaka" prikazan je klip akcije Lune Ðogani i Marka Miljkovića ispod pokrivača, a Ðoganijeva je negirala da su imali seksualne odnose, te je tvrdila da su se samo mazili i ljubili.

- Ja, da sam mogla da biram, ne bih gledala ćerku tri godine da ovo radi u rijalitiju - rekla je Anabela, a Gagi je odlepio.

- Luna je imala četiri godine i gledala te na TV da se ljubiš sa Mlađom. Ovako je stavila ruke preko lica da ne gleda - objasnio je Ðogani.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Marko ostaje bez mašine za pravljenje novca

Luna Đogani odustaje od pevačke karijere, a Marko Miljković danima je ubeđuje da treba da nastavi da se bavi pevanjem. Fanovi su pomno pratili njegovo ponašanje, te je tokom emisije "Pitanja gledalaca" za Anabelinog zeta došlo provokativno pitanje publike: "Da li ti smeta što Luna hoće da se povuče iz javnog života samo zato što si svestan da onda nema ništa od mašine za pravljenje para?"

- Luna se neće povući iz javnog života, samo priča, njoj treba samo odmor. Ona je i te kako talentovana, samo joj treba odmor za glavu. Mašina za pravljenje para, da, ne želim da se pravdam više o tome - rekao je Marko.

- Ne vuče me više, povući ću se, to je moje pravo, nema tu razmišljanja - rekla je Luna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading