TI SI MOJ DEČKO: Matora i Sanja se svađale, pa se ljubile!

Autor: J. V.

Zadruga

20.10.2017

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora rasplakala se zbog Sanje Stanković. Njih dve su bile par, ali su svoju romansu prekinule nakon Sanjinog flertovanja sa Filipom Đukićem, koje je Matoroj itekako zasmetalo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Matora i Sanja

Raskid je Jovani veoma teško pao, te se osamila na klupici i počela da plače. Kada je to videla, Sanja joj je prišla i počela da je teši.

- Šta plačeš koju p*čku materinu? Nema plakanja! Nemoj sada da ti p*dnem! - pokušala je da je nasmeje Sanja.

- Uvredila sam i tebe i sebe. Ne mogu da prestanem da plačem, u*rala sam i to je to! Idi, još teže mi je kada si tu! Uvek mi se desi da oteram ljude koji mi znače! Ti si moj dečko! - kroz suze je izjavila Matora.

Sanja je Jovani oprostila scene koje joj je priredila, a nakon toga ove dve zadrugarke su se uputile u Rajski vrt kako bi porazgovarale sa Drvetom mudrosti.

- Jovana je sinoć napravila ljubomornu scenu bez razloga. Posvađale smo se jako i sad joj je krivo, pa se kaje - objasnila je Sanja zbog čega plače Jovana.

Dok su sedele u vrtu, Jovana je od Sanje dobila svoj omiljeni slatkiš, koji je izvukla iz džepa kao iznenađenje, nakon čega se Matoroj vratio osmeh na lice. One su se pomirile, a kada su izlazile iz Rajskog vrta, otišle su u ćošak odakle su se čuli zvuci ljubljenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading