(VIDEO) Ana nikad brutalnija prema Maji: Janjuš te nikada neće voleti kao što je voleo mene, Marinkovićeva zanemela!

Autor:

Zadruga

19.06.2020

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raspravu Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša o devojkama u kući, ali i o Ivani Šopić i Ani Korać, mogli su zadrugari da vide večeras u emisiji "Gledanje snimaka". Tada je Janjuš rekao kako ga Ana nikada nije javno brukala i govorila loše stvari o njemu. Inače, pre ove situacije Maja je bacila šolju koja je pogodila Erminu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

- Ne zanima me. Ne želim da komentarišem - rekla je Maja.

- Kad god se spomene Ivana Šopić ona odmah krene da provocira. Isto i za Anu. Nikada me niko nije ponižavao kao Maja. Ana me nikada nije blatila, kada smo se posvađali - rekao je Janjuš.

- Ana je jedna, ovakve kao ja se ne ponavljaju nikada u životu. Maja Marinković mora da shvati da nikada neće biti Ana Korać. Ja sa Janjušem nikada nisam bila, mene je Janjuš voleo ovakvu. Ja nikada nisam imala ništa s Janjušem, osim onoga što ste svi videli. Ja ne znam gde rastu takve devojke - rekla je Ana.

- U Ivanjici sigurno ne - izjavila je Maja.

- Pa bolje da si rasla u Ivanjici, bila bi kao ja. Ja sam devojka koja je odrasla u normalnoj porodici. Nikada te Janjuš neće voleti kao što je voleo mene. Ja nikada s njim ništa nisam imala, ali me je voleo, zato što sam dobar čovek - dodala je Ana.

-Sad si mu j*bala majku - rekao je Mića Ani nakon njenog izlaganja.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dolores

20.06.2020 22:06

E glupačo jedna, i ti i Maja, obe ponosne na seks afere sa oženjenim glupim Janjušem, bljak....