(FOTO) Pod hitno na remont! Isplivala šok fotka Luninih grudi: Plastičar nije dobro odradio posao?!

Autor:

Zadruga

18.06.2020

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je u sve tri sezone popularnog rijalitija "Zadruga" bila u žiži interesovanja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Njene ljubavne i porodične nevolje privlačile su ogromnu pažnju gledalaca, pa je stekla i veliki broj obožavalaca, ali i "hejtera", koji jedva čekaju neku njenu grešku ili loš potez.

Fotografije i snimci Đoganijeve koji kruže po Fejsbuk grupama posvećenim "Zadruzi" posebna su priča! Gledaci su u stanju da primete neverovatne detalje u njenom ponašanju i izgledu, a na snimku koji ovih dana kruži po društvenoj mreži u prvom planu su Lunine grudi.

Autorka posta očito smatra da Lunine grudi ne izgledaju reprezentativno, i da hirurška intervencija koju je sprovela pre "Zadruge 3" nije učinila da izgleda bolje nego pre.

Foto: facebook.com/printscreen

- "Lunči naša", pod hitno plastičnom hirurgu da tražiš pare nazad. Upsss... zaboravila sam da ih ti još nisi ni platila. Nemoj mu ni platiti, Lunči, dok ne uradi remont - napisala je gledateljka, uz fotografiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading