Sprema se havarija: Biljana Dragojević otkrila sve o učešću u "Zadruzi 4"!

Autor:

Zadruga

17.06.2020

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na spisku potencijalnih učesnika najgledanijeg rijalitija na našim prostorima u četvrtoj sezoni "Zadruge" mogla bi se naći i majka Davida Dragojevića Biljana Dragojević. U intervjuu za Rijaliti Biljana nam otkriva u čiju odbranu staje u konfliktima između Anabele i Lune, sa kakvim se neprijatnostima susretala nakon natpisa da je njen sin gej, priča nam i o odnosu Janjuša i Maje, koji se istakao kao najskandalozniji u "Zadruzi 3", ali i o mnogim drugim temama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Biljana Dragojević

Najavljen je ulazak najvećih zvezda rijalitija u "Zadrugu 4". Da li biste pristali da budete nova učesnica i pod kojim uslovima?

- Nisam nešto razmišljala u tom pravcu, bila sam pozvana da uđem i u treću sezonu, ali ne vidim sebe u toj priči. Ne znam koliko bih izdržala da me neko vređa, mislim da mi nije potrebno da sa mojih 50 godina neko mene tamo naziva pogrdnim imenima, a to se tamo često dešava. Inače, imam dobre živce i mogu dobro i verbalno da se takmičim što se toga tiče. Ponekad razmišljam i kažem u sebi da bih volela da vidim koliko ja to mogu da izdržim. Ali opet, s druge strane, mislim da bih samo sebe možda ukanalila. Na svim poljima sam ostvarena, osim što još nisam postala baka, nadam se da ću i to možda uskoro biti.

U "Zadrugu 4" ulazi i Miki Đuričić. Šta mislite o njemu?

- Što se tiče Mikija, ja ga jesam vređala u drugoj sezoni, kao i sve one koji su vređali Davida. Držala sam se malo po strani, koliko sam mogla. Ali znate kako, postavite se u ulogu roditelja i onda mislite - što bi on pričao nešto loše za moje dete ako ga ne zna. Kao svaki roditelj, ja sam nekada morala da reagujem.

Kako biste opisali Anu Korać? Šta vam se najviše dopada u njenom karakteru?

- Ja sam se prevarila u drugoj sezoni kada sam izvređala Anu bezveze, izvinila sam joj se i žao mi je zbog toga. Nisam je dobro poznavala, ali po medijima se pisalo sve i svašta. Dosta je smirena, volim to što ne skače, ne svađa se, ume da kaže onda kad treba i to na fin i kulturan način. Nema tu histeriju koju imaju neke druge devojke. Ne bih mogla ni da zamislim Davida sa devojkom koja skače i urla.

Da li priželjkujete unuče? Šta mislite, ko će pre postati mama Ana ili Dalila?

- Ko god da postane prvi meni bi bilo drago. Imam troje odrasle dece i još niko se nije ostvario u ulozi roditelja. Svejedno mi je.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac/youtube.com/Zadruga Official
Dalila Dragojević i Ana Korać

Dalila je rasturila moju roditeljsku vezu sa Dejanom

Zbog čega mislite da ste imali otežanu komunikaciju sa Dalilom? Da li primećujete pogoršanje u ponašanju sina Dejana prema vama nakon što se oženio njom?

- Dejan i ja se nikada nismo posvađali. Mi smo uvek imali normalnu komunikaciju. Kako je on krenuo sa Dalilom, počele su da se kidaju veze između Dejana i porodice. Ne vređam partnere moje dece. Dalilu nisam vređala niti smo se ikada svađale. Kao sin treba da dođe i razgovara sa majkom i da me pita da li je nešto istina. Jedan od napisa je bio da ja kunem nju da nema dece. Ja nikad nikog ne kunem. Oni su se uhvatili za to da je tu rečenicu neko nekad rekao. Nismo nikad povisile ton jedna na drugu. Odvojili su se. Funkcionisali smo do njegove 21. godine. Sa Dejanom sam se poslednji put čula pre šest meseci. Zadnji put smo se videli na sahrani kod bivšeg svekra. Ima dakle pola godine. Nismo seli da popričamo temeljno skoro tri godine. Ja preko bivšeg supruga saznam kako su. Neću da činim prve korake zato što se ne osećam krivom. Valjda su oni mladi i trebalo bi da dođu prvi kod mene. Dejanu to zameram jer on mene jako dobro poznaje. Da li je nešto dodato u novinskim tekstovima i tako dalje. Čak i da je nešto tačno, ja nisam nikad vređala nikoga. Nisam pljuvala ni njega ni nju. Mogla sam da uđem u "Zadrugu" i napravim karambol, ali nisam htela. Možemo sesti i najnormalnije popričati, onako civilizovano, kao normalni ljudi.

Koliko je nedostatak očinske figure ostavio posledica na Davida u njegovom sazrevanju? Šta vas je kao majku najviše brinulo?

- Ja i bivši suprug smo živeli 25 godina u braku. David je imao 25 godina kada smo se razišli. Bivši muž je sportista. Moj bivši suprug i ja smo normalno funkcionisali, nije bilo nasilja nikad. Moja deca su odrasla bez nekih kazni i mi nismo imali problema. David nije imao da od koga vidi da bude nasilan, a ni Dejan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević

Maja apsolutno može da radi šta god hoće, da bude sa kim god hoće, ona je slobodna devojka, a Janjuš je tu krivac

Janjuš i Maja su javno priznali da se vole iako je on još u braku. Kako vama kao ženi izgleda njegova afera sa starletom?

- Ja sam od prvog momenta kad je Janjuš rekao da je njemu Maja najbolja drugarica rekla: "Alo. Je l' normalno da čovek od skoro 40 godina bude jako dobar drug sa jednom klinkom od 22?" Kakve oni teme imaju, o čemu oni mogu da pričaju uopšte. Da nije bilo kamera, odavno bi se oni smuvali, ali ga je kočilo to što je oženjen. Nema tu drugarstva niti prijateljstva nikakvog. On je od početka išao prema onome što se sada dešava. Isto tako ne mogu da osudim Maju zato što je Maja slobodna. Maja apsolutno može da ide bukvalno golišava i da radi šta god hoće, da bude sa kim god hoće, ona je slobodna devojka. Boli je uvo. On je u stvari trebalo da razmišlja o svemu tome. Katastrofa. Najviše krivim njega, a isto tako Maju što je nasela na sve to. On stalno čačka mečku. U prvoj "Zadruzi", a i sad. Ona je neiživljena klinka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/R-Music Stars Production
Janjuš i Maja

Da li u duelima majke i ćerke više podržavate Anabelu ili Lunu i koja se, prema vašem mišljenju, ponaša krajnje nepristojno?

- Ja nikad ne bih istupila kao što to Anabela radi. To je za mene bezveze. Nisam ni takva da nasrćem, da napadam, da se bijem. Ako već moram reći, krajnje nepristojna je Anabela. Podržavam Lunu više nego Anabelu. Kada je Anabela ušla u "Zadrugu", ja sam se u nekih prvih 24 časa nekako saosećala s njom kao majkom. Nekako sam se tu našla. Međutim, kako su sati prolazili, pa dani, ja sam onda rekla: "Ju, naopako, ja sam pogrešila zato što je ona totalno nešto drugo, drugačije od onoga što sam ja mislila." Tako da to njeno nasrtanje na Gagija, vređanje rođenog deteta pred kamerama meni toliko strašno i odvratno da jednostavno stišam ton kad je čujem da priča zato što ne mogu da shvatim da jedna žena može tako nešto da dozvoli sebi. Gagi meni ne izgleda trenutno kao nasilan. Ako je bio nasilan, ja to ne opravdavam nikako. Ali šta je ona radila s njim tolike godine ako je on bio takav, ima dvoje dece s njim. To mi nije jasno. Došla je posle 15 godina da pred kamerama ispravlja krive Drine, da ga poliva vodom. Onda je on osuđen što je bacio flašu na nju. Pa ona je toliko izazivala Gagija i Marka da ja ne znam ko bi ostao ravnodušan i da joj ne vrati, ne odgovori. Strašno. Mnogo nasilja je pokazala otkad je ušla. Mnogo je napljuvala rođenu ćerku. Ja, recimo, tako nešto nikada ne bih uradila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Luna

Koga od zadrugara smatrate beskrupuloznim i da ne bira sredstva za dostizanje cilja?

- Maja. Mislim da je ona ta koja zaista gazi preko svega. Uradiće sve samo da bude u kadru i da bude tema. Bar meni tako izgleda.

Ja sam se prevarila u drugoj sezoni kada sam izvređala Anu bezveze, izvinila sam joj se i žao mi je zbog toga

U kakvim ste odnosima sa mamom Ane Korać?

- U OK smo odnosima. Nismo se preterano viđale. Ona je u Ivanjici, a ja u Veterniku. David i Ana su se verili. Ako se uzmu, to će biti već druga priča.

Da li smatrate da je Luna dete koje je bilo prepušteno samo sebi, bez kvalitetnog roditeljskog usmeravanja?

- Ja ne mogu da kažem ništa jer ne znam kakav je njihov život bio. Posmatrajući Anabelinu histeriju i kako se ponaša, mislim da je to njeno ponašanje oduvek. Ona je prosto tako rasla. Gledajući mamu da šizi, ne zna za bolji način komunikacije. Možda Marko želi da tu nešto ispravi kod nje. Ona je morala gledati tako nešto da bi se ponašala histerično. Anabela je rođena takva i verovatno je Gagi imao razloga za svoja izlaganja. Nema neki vokabular, pa ne može da se odbrani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stiki

28.06.2020 04:11

Biljana ne prodaji maglu.šta si sve radila Dejanu i Dalili, to je blo katastrofa.Dejan je u pravu što ne želi da razgovara sa vama.Drugo Sve što si rekla za Anu je istina to svi znaju da se bavila prostitucijom.Pa Soraja joj je najbolja drugarica Sa minom Vrbaški je delila stan,. Ko će nju da oženi sem Davida, ane je "elitna"....samo se dobro folira Nju samo debeo nočanik intresuje.Ako udješ u Zadrugu poedi i Mungosa on će bar nešto pametno reći....