Bilo je suza, želudac mi se prevrtao: Matora progovorila o viđanju sa Sanjom!

Autor: Informer

Zadruga

16.06.2020

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora je u nedelju napustila rijaliti program "Zadrugu 3", a sada napokon može da uživa sa prijateljima i porodicom. Tomićeva je za beogradske medije dala intervju i priznala kako se oseća nakon izlaska.

RepublikaFoto: instagram.com/mrs_s.happy
Sanja i Matora

- Malo sam razočarana, znam da imam veliku podršku i ja sama, a i Sanja i ja. Očekivala sam da ću dalje dogurati. Ja sam zaboravila da je korona, ljubim se sa svima. Iskreno, nisam se nadala superfinalu, ali mi je krivo što sam dve nedelje pre svega toga izašla - rekla je Tomićeva. 

Matora je nakon izlaska u studiju sa suzama u očima pričala o svojoj bivšoj devojci Sanji Stanković i priznala koliko bi volela da popričaju. Međutim, to se još uvek nije desilo. Jovana je priznala da i dalje mnogo voli svoju plavušu i da joj je teško da priča o svemu.

- Pa videli ste šta je bilo u studiju i ona njena poruka. Ne bih da komentarišem. Ni ja nisam čista sama sa sobom. Nije bilo ništa više od toga. Što se toga tiče nemam komentar, ništa ne znam. Ja je volim kao Boga, ne znam šta da kažem. Svaki put kad krenem da pričam o tome u želucu mi se sve zakovitla. Najlakše mi je da kažem da nemam komentar - rekla je Matora sa knedlom u grlu i otkrila da je prvo sledeće što planira, da promeni boju kose.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Sanja i Matora

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading