(VIDEO) Sve isplivalo! Luna i Kija su bile zajedno pre neku noć: Evo šta se zapravo dešavalo između njih dve, oči u oči posle 2 god

Autor:

Zadruga

16.06.2020

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Pretres" sve je zanimao komentar Lune Đogani zbog toga što je imala korektnu komunikaciju sa svojom bivšom žestokom suparnicom Kijom Kockar, koja je bila članica žirija na poslednjoj "Zadrugoviziji".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Kija

 Kako komentarišeš sve što se desilo na Zadrugoviziji sa Kijom i sa tobom i Anabelom - pitao je voditelj.

- Bila sam pozitivno iznenađena, ali sam očekivala to od nje. Kija je uvek bila profesionalac u svom poslu. Pratili smo i Pinkove zvezdice, i prošlu Zadrugoviziju. Ona je profesionalac, i nikad ne možeš da vidiš njene frustracije, da izbaci bes da se ti osećaš loše. Ovo je bio naš prvi susret, oči u oči posle dve godine, posle svega što se izdešavalo. Bilo mi je frka, lagala bih kada bi rekla da nije. Ali sam očekivala da će da bude tako objektivna, svidelo mi se što je rekla meni i mami: "Volite se, držite se". Nisam osetila negativnu energiju ni od koga iz žirija. I sa Stanijom sam se svađala, ali je ona ispala bolji čovek od ljudi koji su bili dobri sa mnom. Uvek je bila maksimalno ok, nikada nisam osetila netrpeljivost, kao ni sada. Očekivala sam da će biti možda žustriji, ali su bili profesionalci. Ne mogu da kažem drago, da ispadnem budala, ali mi je prijalo što sam od Kije to čula. Ona ima najviše prava da priča sve najgore o meni do kraja života, ali je pokazala da je dostojanstvena i da je profesionalac. Nisam htela da ulazim u dubiozu da pričam, iako se mama izvinila. Jedina rečenica koju sam zapamtila: "Meni ne treba da se izvinjavate već da tražite oprost od onog gore". Ja prva sebi nisam oprostila, pa ću tek onda da tražim oprost od onog gore - navela je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading