Otkriven tajni plan Miljkovića! Marko se krajem avgusta ženi, ali ne sa Lunom već sa osobom koju jako dobro poznaje! Evo svih detalja!

Autor: Alo

Zadruga

15.06.2020

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

RAZLAZ ZAUVEK!

  

RepublikaFoto: Youtube printscreen/Zadruga official/Pink Tv
Marko Miljković

Astro tumač Vesna Rivas otvara karte: "Marko Miljković se ženi, ali ne sa Lunom, predstoji mu brak sa ženom koju poznaje! Đoganijeva se okreće drugom muškarcu!"

Izašli smo iz veoma izazovnog perioda, kada smo se suočili sa problemima izazvanim pandemijom koronavirusa. Ovaj period pamtićemo kao fazu mirovanja, ali i kao vreme kada smo mnoge obaveze i planove morali da ostavimo po strani kako bismo sačuvali zdravlje.

Kako bismo saznali šta možemo da očekujemo u narednom periodu, tačnije u toku leta, posetili smo astro agenciju Vesne Rivas, koja je za Alo otvorila karte. Otkrila nam je sve o predstojećoj sezoni o čemu ćete preciznije moći da čitate na našem sajtu u nekom od narednih tekstova.

Takođe smo sa njom razgovarali i o aktuelnim učesnicima "Zadruge", njihovim šansama za plasman u rijalitiju i o tome kome sleduje pobedničko mesto. Pored bivših supružnika Gagija i Anabele, kojima je Vesna predvidela pomirenje i prinovu, ona je pogledala u karte i Luni Đogani i Marku Miljkoviću, kako bismo videli šta ih očekuje u predstojećem periodu i nakon izlaska iz "Zadruge".

- Što se tiče Lune Đogani, u ovoj godini koja je godina karme, njoj se dosta toga vezuje za posao. Ona treba i baviće se javnim poslom. Njoj stoji scene, da li je to rijaliti, pevanje, neka snimanja, nebitno, javni posao. Kod nje su ključni jul i avgust. Čime će se baviti, to će se konačno prelomiti u avgustu. Ona ima sa ocem nešto da reši. To što oni kažu da su sve prodali, nije to isitna, imaju oni tu još nešto šta treba da reše. Mislim da će se ona preseliti, da će promeniti krov nad glavom - kaže Vesna. 

- Kada je reč o Marku, od toga nema hleba, čim prođe rijalti, tu je kraj. Marko nju ne voli, a nisam sigurna ni da ona njega voli. Ona se zaljubila u ljubav i to da je on tu negde. Oni jesu bili sudbina da se susretnu i odrade to što je trebalo. Nije to ljubav, a ni zanos. Ona je celo leto provela sa Gastozom, to i ja znam. Luna nije samo jednom bila sa Gastozom, ona je stalno sa Gastozom, kada god je teško. Ima to u rodnom kodu da se vraća starim ljubavima - otkrila je.

- Marko razmišlja samo o  karijeri, on će imati dva braka, dve veze, ali to je sve vezano za inostranstvo. Njemu je sve još uvek blokirano zbog majke jer sa njom mora da reši ovde sve u roditeljskoj kući, da bi se kod njega sve odblokiralo - kaže Vesna.

- Luna će još imati probleme. Ona kao da je navikla, kao da joj je dosadno kada nema frku. Evo karte govore sve, muškarac stalno urla i samo je pitanje kada će da nasrne na nju. Ona voli svoj bol, kada je tužna i kada je neko maltretira. Planiraće oni neki odmor zajedno, ali neće otići. On će pobeći kao da nije ni postojao. Jako samrtan će izaći iz svega. Ne vidim ga kao pobednika. Do polovine juna će biti dobro za njih, a sa rijalitijem bi trebala da završi u septembru - zaključila je.

RepublikaFoto: instagram.com/rivasvesna
Vesna Rivas

- Iz kruga prijatelje će joj neko dati neku ponudu i pomoćiće joj da se oporavi i da zaboravi na muškarce koji su joj pravili probleme. Ona će sa majkom rešiti probleme, može na odmor da ode, ali samo sa majkom. Anabeli je u rodnom kodu novac i finansije, ona zna kako da zaradi i to samostalo. Zašto je ona prihvatila Slobu, ona je mislila on je uspešan, vredan, dobar je za Lunu jer će i ona pored njega da radi, samo biznis. Luna mora da reši sve probleme porodice finansijske, papirološke i ostalo. U suštini, ona će biti dobro, ako prestane da se zaljubljuje u ljubav i bol - otkrila je Vesna.

 - Luna će dosta biti okrenuta ocu i ima tu logike. Oni zajedno moraju da isprave neke stvari iz prošlosti, nešto vezano za papire, neka legalizacija. To je ono što moraju da okončaju, mora da stavi tačku na Marka, na Gastoza, sve to mora okončati u budućnosti - kaže Vesna i dodaje da Luni stoji povratak starim ljubavima, ali da će se to uskoro okončati.

- Iz ove priče ona će izaći jako tužna, bolesna, da kažemo razočarana. Tek u julu će polako početi da joj se otvaraju oči, e tek u avgustu dolazi neko i ode ona sa njim. Mama će to da aminuje i njoj stoji novac preko majke, papiri, pregovori, tezge i tako dalje. Njoj tek predstoji posao i dobre parice - zaključila je Vesna na kraju pregleda za Lunu Đogani. 

 Kada je reč o Marku Miljkoviću on će prema astro tumačenju Vesne Rivas nastaviti život bez Lune. 

- On je sa ovim sada boravkom zapečatio. Karta kaže da će nešto da ostavi loš trag. Da li će napraviti neku tuču, sukobiti se sa zakonom, da li će pobeći ili nešto vezano za finale? To je nepoznato, ali sa rijalitijem je završio sa ovim. Nešto loše ga čeka i kao da će da mu padne roletna. Nešto u vezi sa majkom i ćerkom, on je u patnji i zbog svoje majke. Završiće on i sa Lunom i Anabelom. Kada izađe iz rijalitija jako brzo će da radi na temu braka, dece. Lepa je ova žena, imao je on sa njom već komunikaciju i dogovor. Liči na Pešićku, ali nije to ona i ova priča je vezana za inostranstvo. Ovo ga čeka već krajem avgusta, početkom septembra. Čeka neke pare i odmah se ženi - kaže Vesna.

- Marka što ste gledali u rijalitiju, gledali ste. On će sa predpostavljenima da dođe u sukob i da stavi tačku na sve, ali videćemo - rekla je Vesna na kraju pregleda za Marka Miljkovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živo

15.06.2020 20:58

Ženi se i odlazi u Švajcarsku.