(VIDEO) Matora se po izlasku, u studiju gušila u suzama: Onda je usledila Sanjina brutalna poruka, Jovana zanemela!

Autor:

Zadruga

15.06.2020

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija “Zadruga”, noćas je, nakon 40 nedelja provedenih u Beloj kući, odlukom glasova publike napustila imanje u Šimanovcima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Matora grca u suzama

Po izlasku, u studiju, Matora je sabirala utiske i otvorila dušu, pa se zbog raskida sa svojom devojkom Sanjom Stanković gušila u suzama:

“Malo mi je teško… Ne znam iskreno, razmišljala sam šta će biti sutra, osim što ću ići kod svoje porodice. Znaš kad ne znam šta me čeka sada. Najviše bih volela da vidim nju (Sanju). Samo bih je sada zagrlila, iskreno. Šta god da je, ne znam šta se dešava, delimično sam kriva za taj raskid. Ovo što sam ja uradila, ta afera narukvica i taj ples, nemoguće da je to samo presudilo za raskid”, govorila je Matora.

“Siguran sam da nas Sanja sada gleda. Hajde da vidimo da li će se Sanja javiti sada i da kažete jedna drugoj šta imate”, rekao je voditelj Darko Tanasijević Jovani.

“Korisnik trenutno nije dostupan”, čulo se sa druge strane.

“To sam i mislila”, rekla je Matora.

“Nije dostupna. Imam dva Sanjina broja, pa ćemo pokušati i sa ovim drugim “, rekao je Darko.

“Birate nepostojeći broj”, čulo se sa druge strane, a Matora se gušila u suzama:

“Tako sam i mislila… Ona nije osoba koja bi se sada eksponirala da ima neku vezu, ja verujem i kapiram… Sinoć me je zbunila i poruka od Kije. Spremala sam se na ovo. Biće mi teško. Volela bih da je tu neko od mojih prijatelja. Samo bih volela da kada prođe neko vreme da mi se javi. Darko, ja u Lunu nikada nisam bila zaljubljena. Ja sam bila upućena u celu njenu situaciju sa Gastozom, on je moj najbolji drug. Sanja je upućena u svaku moju poruku. Krivo mi je što je sumnjala u moju ljubav prema njoj. Da je ona meni tako nešto uradila, ja bih preskočila kapiju. Da je Luna neka moja bivša devojka, pa i hajde, ali razumem Sanju. Jednostavno, mislim da je i Sanja pričala sa Anabelom, da bi joj prešla preko nekih stvari. Od Anabele nisam osetila trunku negativne energije. Luna i ona su kao najbolje drugarice”, rekla je Matora.

“Ja sam sigurna da ona nekoga ima, 100 posto. Jedina stvar koje se ja plašim, to je da nikad neću voleti i imati ljubav kao nju. Ako stvarno ima nekog, nije mi jasno kako takva ljubav može da nestane. Plašim se i toga da mi kaže da ima nekoga. Ispala je čovek “, dodala je Jovana.

Sanja je u jedom trenutku poslala poruku voditelju Darku Tanasijeviću, koju je on pročitao Jovani:

“Znam da si samo želeo da učiniš dobro delo, ali nema potrebe za tim. Sve što imam da joj kažem, reći ću joj u četiri oka. I da, da joj skratim muke – nemam dečka, niti je bilo koja treća osoba kriva za naš raskid, već samo ona. Ponovljena greška nije greška, već izbor”, poslala mu je Sanja, a Matora je to prokomentarisala sledećim rečima:

“Lepo je naučila šta će da kaže… To kao: “Ponovljena greška” i sve to. Neverovatno mi je da sam ja kriva za sve. Možda meni nije pravo što je ona bila sa verenikom i što je to snimio “Paparaco lov”. Drago mi je što ti je poslala poruku. Nisam samo ja kriva, mi ćemo da pričamo… Ja sam osoba koja non-stop razvija filmove u glavi. Verovatno sam ja izabrala Lunu, tebe ne volim, ti si sa mnom raskinula zbog toga. Priča za malu decu. Iskreno, mislila sam da će da me sačeka i da sam toliko zaslužila”, rekla je besno Matora.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u sledećim video prilozima:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živo

15.06.2020 21:01

Zaslužila je to.