Tek što se razveo: Amar Gile i Nataša Radan zajedno?!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

13.06.2020

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Radan, nekadašnja učesnica rijalitija uhvaćena je kako se dobro provodi uz nastup pevača Amar Gileta Jašarspahića.

RepublikaFoto: Instagram.com/natasa.rr
Nataša Radan i Amar Gile

Ona je objavila njegovu fotografiju na svom Instagram profilu i napisala kratko i jasno "volim te".

Ništa ovo ne bi bilo čudno da se nije šuškalo da je Radanova bila u tajnoj vezi sa Amarom još dok je bio sa svojom zakonitom suprugom Enom Sarajlić.

Nataša je ovaj provod okarakterisala kao prijateljski, te nije htela ni demantovala, a ni potvrdila glasine da su ponovo zajedno.

- Ja nemam osećaj krivice, zanimalo me je kako će reagovati kada me vidi, nemam problem da se suočim sa njim. Ovo nam je bio prvi susret nakon 9 meseci. Ja volim njegove nastupe i muziku, volim da ga slušam kako peva. Pevao je onu pesmu “svi znaju da sam oženjen”, samo “svi ovde znaju da sam rastavljen” (smeh). Buket je završio u mojim rukama, ja sam mu onda poslala flašu vina koje je pio - rekla je Nataša za beogradske medije.

RepublikaFoto: instagram.com/natasa.rr
Nataša Radan

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading