Biće haosa: Đekson ispričao šta je Đoganijeva radila kod Gastoza u stanu!

Autor: Pink.rs

Zadruga

13.06.2020

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Digla se ogromna prašina pre nekoliko nedelja, kada se saznalo da je Luna Đogani svojevremeno iste noći kada se pomirila sa Markom Miljkovićem boravila u stanu bivšeg dečka Nenada Marinkovića Gastoza.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Đekson

Usledio je raskid, suze, pravdanje, a potom i pomirenje, a veliki haos izazvalo je oglašavanje repera Nemanje Đerića Đeksona, koji je svedočio Luninom i Gastozovom druženju u njegovom stanu. Iako ništa nije rekao loše na račun Đoganijeve, već je samo potvrdio da je do druženja došlo i ukratko opisao kako je to izgledalo, naišao je na veliki pritisak i kritike od strane Luninih fanova. To je jedan od razloga zbog kojeg, da može da vrati vreme, ne bi ništa ni pričao javno.

- Sama je kriva za svoje probleme, nažalost. Ja imam neko svoje mišljenje koje se menja iz dana u dan, ne znam ni ja više... Ko je kriv u tom četvorouglu? To je sve produkt nekih nefunkcionalnih okolnosti tokom godina. Ko zna koliko porodica da uđe u rijaliti bi se ispalilo... Ipak, ne osuđujem nikog - iskren je Đekson.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ/youtube.com/printscreen
Luna i Gastoz

U "Zadruzi" pomno prati Filipa Đukića, svog prijatelja, i njegov odnos s Ivom Grgurić, za koju je siguran da manipuliše njim.

- On je čovek koji je navikao na to, to je njegova komfort zona. On sebe blamira, meni je stvarno žao - redovno sam između dve vatre kada su u pitanju te priča. Redak je lik koji nema komplekse, lepo mu je trenutno. Ne smara je za napolje, niti se time opterećuje, a ona stvara neke situacije, meni je to presmešno. Ona je meni čak i gotivna sa tim manipulisanjem njega, gde on i te kako zna da je izmanipulisan. I on ume da se folira, ali je njegovo foliranje totalno bezazleno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip i Iva

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jan

14.06.2020 11:08

Tri muškarca a ona sama. A svi znaju zašto je ona došla. Šta li im je palo na pamet?