Nije je bilo mesecima: Marija Kulić se oglasila i dala brutalan komentar o zadrugarima, ali i o ćerki Miljani!

Autor: Pink.rs

Zadruga

11.06.2020

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić, majka jedne od najpoznatijih rijaliti učesnica Miljane Kulić, brzo je stekla slavu i postala jedno od najpopularnijih lica sa malih ekrana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

Narod ju je zavoleo još dok je dolazila u studio kao Miljanina podrška, jer je uvek bila "bez dlake na jeziku", a mnogi su bili fascinirani i njenom lepotom.

Upravo zbog svog britkog jezika postala je jedna od omiljenih rijaliti učesnica svih vremena i ostavila je trag kao takmičarka druge i treće sezone "Zadruge", najgledanijeg rijalitija u regionu, a i šire. Kako je Marija napustila takmičenje zbog svoje ćerke, narod je ostao uskraćen za njeno mišljenje o mnogim situacijama koje potresaju imanje u Šimanovcima ovih dana.

Čuvena "gospođa Versaće", kako su je prozvali neki od takmičara zbog njenih odevnih kombinacija, jedno je od najkomentarisanijih lica ispod klipova i postova koji imaju veze sa Zadrugom. "Gde je Marija Kulić da ih raščepi sada?", "Neka se vrati Pamela iz Niša da saspe Maji, Luni i Anabeli sve u lice!", "Janjuš ne bi znao gde je da mu je tu kuma Marija", samo su neki od komentara.

Marija se oglasila za domaće medije i otkrila kako bi se ponašala da je sada u Beloj kući.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miljana i Marija

- Dobar dan. Komentare ne čitam, ali mi mnogi pišu da žele da čuju moje mišljenje. To je i logično, jer tamo više nema "komentatora" - istakla je Marija na početku, pa nastavila: 

- Ljudi koji su pozvani zbog toga su se odavno uspavali, gledaju nezainteresovano na svaku situaciju, čekaju kraj i ni za šta primaju honorare! Ja sam izašla misleći da će Miljana biti bolja, međutim, i u nju sam se mnogo razočarala. Da sam ostala, sve bi bilo drugačije - nastavila je Kulićka, pa dodala:

- Svakom bih odmah rekla u oči sve, a oni, svi do jednog su pokazali ono što sam i očekivala od svakog od njih. Po ličnoj proceni karaktera učesnika rade ono što sam upravo i očekivala, samo su neki uspeli da zavaraju sliku o sebi, folirajući se u prethodnoj sezoni, a sada su pokazali pravo lice. Nekima je i prva sezona, pa su uspele da budu "fine", jer im nisu bile čvrste situacije i ubedljivije da bi se i one pokazale. Ali, sve u svemu, najviše su me razočarali "komentatori" što im ćute i nikada ih više ne bih pozvala u rijaliti! - istakla je Marija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

Najviše bih napadala one koji su uradili isto što i drugi, koje su ti isti napadali za istu stvar! Muškarci su iskoristili rijaliti za svoju korist, pre svega novčanu, što je u neku ruku i okej, jer tu svako gleda svoju korist, tj. da izvuče što više. Devojke su se toliko ukopale da ni bager više ne bi mogao da ih izvuče! I one koje su se zaigrale, pogrešile su jer će još dugo vući repove za sobom. Sve su svemu, svako je dobio šta je tražio i zaslužio. To bi bilo od mene, a za komentarisanje svakog pojedinačno, baš bih volela, ali nisam u "Zadruzi". Inače bih jedva čekala i sigurno najgori ne bi imali mira dok su tamo - zaključila je Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srba

11.06.2020 17:19

Kum Janjuš glumi ljubavnika.